SON DAKİKA

Başkan Uysal ziyareti ile moral verdi...

Başkan Uysal ziyareti ile moral verdi... 13 Şubat, 2018 17:34 Güncelleme: 13 Şubat, 2018 17:34 Başkan Uysal ziyareti ile moral verdi...

Ereğli ilçe belediye başkanı Hüseyin Uysal, kendisine sosyal medya üzerinden bilgi almak istediği ve ulaşamadığı için sitemde bulunan akciğer kanseri hastalığına yakalanan Hasan Çolpan ve ailesini ziyaret etti. Çolpan ziyaretten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söylediği Başkan Uysal’a kendisini ziyaret ettiği için de teşekkür etti.

Bağlık mahallesi Hatip sokak üzerinde oturan ve yakalandığı Akciğer kanseri hastalığı ile savaşan Hasan Çolpan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a hastalığı ile ilgili danışmak istemiş bunda başarılı olamayınca sosyal medya üzerinden sitemde bulunmuştu. Kendisine yapılan sitemi gören Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal bugün beraberinde Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte ziyaret etti. Çolpan’ın “Sizinle acil ve mutlaka görüşmek istiyorum. Bir doktor olarak hastalığın nasıl olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Ben akciğer kanseriyim, ameliyat oldum. Ne zaman gelsem sizinle görüştürmediler. Ya başkasına gönderdiler ya da salladılar. Lütfen bana ulaşınız. Hasan Çolpan” diye yazdı.

Bu yazı üzerine Çolpan ailesinin evine gelen Operatör Doktor Hüseyin Uysal Çolpan’ın raporlarını ve çekilen filmlerin sonuçlarını inceledi. Çolpan’a hastalık süreci hakkında bilgiler veren Başkan Uysal, Hasan Çolpan ve ailesine de moral verdi.

Hasan Çolpan ise gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Başkanım beni ziyaretiniz son derece memnun etti. Allah sizlere ve ailenize uzun ömür versin” dedi.

Diğer yandan Bülent Ecevit Üniversitesinde ameliyat olan Hasan Çolpan’ın doktorunun Başkan Hüseyin Uysal’ın oğlu Serkan Uysal olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle