SON DAKİKA

Başkan Uysal Anadolu basınına Ereğli’yi tanıttı

Başkan Uysal Anadolu basınına Ereğli’yi tanıttı 08 Aralık, 2018 13:56 Güncelleme: 08 Aralık, 2018 13:56 Başkan Uysal Anadolu basınına Ereğli’yi tanıttı

Türkiye’nin 30 değişik şehrinden gelen 57 gazetecileri ağırlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal, ilçede 3 gün kalan gazetecilere ilçeyi gezdirerek ve yapılan projeleri ve hizmetleri yerinde anlatarak tanıttı.

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’nin ‘Anadolu Basını Buluşması’ organizasyonuna ev sahipliğini yapan Kdz. Ereğli Belediyesi, çeşitli ilçelerin gazeteciler cemiyet başkanlarını ve yöneticilerini ağırladı.

Şehirde yapılan hizmetleri Başkan Uysal ile birlikte yerinde görerek inceleyen gazeteciler, Ereğli’ye ilk kez gelmelerine rağmen hayran kaldıklarını belirttiler. Başkan Uysal, otobüslerle ilçenin değişik bölgelerinde yapılan projeleri gösterirken, yapılan hizmetlerin devamının geleceğini vurguladı.

Gazetecilere Çocuk Oyun Dünyası, Spor Parkı, Belediye Şantiyesi, Sakindere, Uzunmehmet Anıtı, Kent Müzesi, Belediye Sosyal Tesisleri gibi yerleri yerinde gören dernek başkanlarının bazıları, çoğu ilden büyük olan Ereğli’ye yerleşmeyi ve buradan ev almayı düşündüklerini ifade etti.

İlçenin vizyon sahibi ve çalışkan ve dinamik bir belediye başkanına sahip olduğunu hatırlatan dernek başkanları, böylesine büyük bir şehre hizmet etmenin zorluğuna rağmen belediyenin çalışmalarını ve projelerini son derece başarılı bulduklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle