SON DAKİKA

Başkan Uysal: "3 Oy için 3 Gün önce konser yapmayın"

Başkan Uysal: "3 Oy için 3 Gün önce konser yapmayın" 17 Mart, 2019 13:13 Güncelleme: 17 Mart, 2019 13:13 Başkan Uysal: "3 Oy için 3 Gün önce konser yapmayın"

Subaşı’nda konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, Gençlik konserinin ertelenmesine yönelik yaptığı çağrıya, 24 saat sonra gelen yanıtı yorumladı. “Doğru, zamanında yapılırsa doğrudur. Bunu anlamak zor değil, sadece insan olmak yeter.”diyen Uysal, “ Çağrı, kulakları ve kalplerine yeni gitti, saatler sonra iptal ettiler ancak şimdi de seçime 3 gün kala yapacaklarmış, orada bir tartışma çıksa, bunun hesabını kim verecek. Kendine güveniyorsan 10 Nisan’da yap, en ufak bir şey olursa, bunun bedelini ben sorarım, halk sorar, Allah’ta sorar. dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Pazar mesaisine Subaşı’nda başladı.Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile Subaşı’nda vatandaşla bir araya gelen Başkan Uysal, seçim bürosu açtı, halka hitap etti.
Ereğli’nin sorunları ile dertlendiğini ve yeni dönemde de çalışmayı, dürüstlüğü ve tertemiz kalmayı vaat ettiğini söyleyen Başkan Uysal, “Daha güzel bir Kdz. Ereğli için kaldığımız yerden hizmetlerimize devam etmek istiyoruz.”dedi.

DOĞRU, ZAMANINDA YAPILIRSA DOĞRUDUR.
Uysal, Yeni Zelanda’da yaşanan ve 49 Müslüman’ın hayatını kaybettiği katliam sonları bu akşam yapılması planlanan Gençlik konserinin ertelenmesine yönelik yaptığı çağrıya 24 saat sonra gelen yanıtı da yorumladı. Uysal, konuşma yaptığı sırada kendisine notla ulaştırılan iptal kararına ilişkin yaptığı konuşmada, “ Demek ki yaptıkları her işte bize ihtiyaçları olacak. Aradan geçmiş 24 saat, ben beklemişim 10 saat, tepkiler var diye vazgeçiyorsunuz. Doğru zamanında yapılırsa doğrudur. Herkes yanlış dedi, ancak kulakları ve kalplerine yeni gitti. Bunu anlamak zor değil, sadece insan olmak yeter, insan.”dedi.

3 OY İÇİN, 3 GÜN ÖNCE KONSER YAPMAYIN
Uysal söz konusu konserin 27 Mart tarihine ertelenmesini yönelik tepkisini de dile getiren Uysal, “Seçime 3 gün kala konser yapmak da ne demek. Orada bir tartışma çıksa, bunun hesabını kim verecek. Onlara bir akıl daha veriyim. Değer mi, yapma, kendine güveniyorsan seçimden sonra yap. İnanıyorsan kazanacağına, 10 Nisan’a ertele. Hem de kutlama yapacağım de, belediye bütçesiyle 3 trilyon harcayarak yap. Seçime 3 gün kala yanlış. En ufak bir şey olursa, bunun bedelini ben sorarım, halk sorar, Allah’ta sorar. dedi.

Yorum Ekle