SON DAKİKA

Başkan Tel: "Bayrağı daha ileriye taşıyacağız"

Başkan Tel: "Bayrağı daha ileriye taşıyacağız" 13 Nisan, 2019 11:55 Güncelleme: 13 Nisan, 2019 11:55 Başkan Tel: "Bayrağı daha ileriye taşıyacağız"

 

Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı Safa Tel ile yönetim kurulu üyeleri, görevi devralmalarının ardından basınla tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Başkan Tel bayrağı teslim aldıkları yerden daha ileriye taşıma hedefleri bulunduğunu söyledi.

Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen tanışma kahvaltısında ilçe basını ile bir araya geldi. Kahvaltıya MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk,  Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Safa Tel, yönetim kurulu üyeleri Emre Demirtürk, Mümin Genç, Erdal Baytekin, Hakan Özkan, Zeki Yılmaz ve Davut Yalçın’ın yanı sıra ilçede faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Safa Tel’in İl Ocak Başkanlığı ve Genel Merkezi tarafından atanması dolayısıyla bir tanışma kaynaşma toplantısı düzenlendiğini belirterek şunları söyledi:

“ Biz MHP ilçe başkanı olarak geldiğimiz günden beri basın varsa biz varız sloganıyla ortaya çıktık. Bugün de Safa kardeşimize çıktığı yolda başarılar diliyorum. Safa kardeşimizin de mutlaka basınla beraber yürümesi gerektiğini, diyalogunun iyi olması gerektiğini düşünüyoruz.  Genç bir kardeşimiz. Ülkü ocaklarımızın genç bir kadroyla yönetilmesi gerektiğini düşünenlerdeniz. O açıdan genel merkezimiz ve il başkanlığımız Safa kardeşimizi uygun gördüğünden dolayı,  bugünden sonra MHP’nin kendi yanında olduğunu, Ereğli’ye daha farklı şeyler katılabileceğini, gençlerle daha aktif istişareler yapıp, ülkücü hareketin Ereğli’de ciddi manada var olduğunu gösterecekler. Gençlerin sokaktan alınarak Ülkü Ocakları’na katılıp, Ereğli’ye hizmet etmesi için çalışacaklar. Biz de onunla beraber çalışacağız,  yeni görevinde de kendisine başarılar diliyoruz.”

BAŞKAN TEL: “BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Safa Tel de 11 Nisan Günü Murat Taşkıran’dan görevi teslim aldıklarını dile getirerek, “ Bayrağı teslim aldığımız yerden daha ileri taşımak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Bu sorumlulukların gereklerini yerine getirecek bir ekibimiz, yönetim grubumuz var. Burada medyanın da karşılıklı görüşmelerimizle destekleriyle daha da ileriye götüreceğiz” dedi.

“BİZ BU ŞEHRİN ÇOCUKLARIYIZ”

Ülkü Ocakları Basın Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Demirtürk de yeni dönemde Ülkü Ocakları’nın üstleneceği göreve ilişkin bilgiler verdi.

Emre Demirtürk şunları kaydetti:

“Zor bir görevi devraldık. Ciddi bir sorumluluğun altındayız. Biz bunların bilincindeyiz. Daha öncesinden, tecrübeli arkadaşlarınızdan biriyim. Bu vesileyle Safa Tel Başkanımıza da gereken  yardımı ve desteği içeriden vereceğiz. Biz bu şehrin çocuklarıyız, bu şehrin sokaklarında büyüdük, bu şehrin okullarında okuduk. Dolayısıyla bu şehirde yaşanan, yaşanabilecek olan her şeyin farkındayız. Bu şehirde her şey toz pembe değil. Bu şehrin sokak aralarında ciddi sorunlar var. Gençlerimiz ciddi sorunlarla mücadele ediyorlar ve kötü ortamlarda yetişmek zorunda kalıyorlar. Maalesef  halkımız durumun farkında değil veya göz ardı ediyor, öğretmenler ve aileler bunu göz ardı ediyor. Biz inşallah bunu göz ardı etmeyeceğiz. Gençlerimizi mümkün mertebe sokaktan koruyabilmek için, kötü durumlardan koruyabilmek için Ülkü Ocakları olarak elimizden geleni yapacağız.  Bizim de şöyle bir düşüncemiz var. İyi bir ülkücü olabilmek için önce iyi bir insan olmak gerekir. İyi bir insan olmanın da gerekleri vardır. Biz bu gerekleri gençlerimize kazandırmak için önlerindeki engelleri sokaklardan da insanların zihniyetlerinden de temizleyeceğiz. Ola ki farklı bakış açıları vardır Ülkü Ocakları üzerinde.  İnşallah kendi duruşumuzla, mimar başkanımızla, güzel yönetim kadromuzla, ilçe başkanımızın desteğiyle, bizim için önemli olan sizin desteğinizle bu algıları da kıracağız. Ülkü Ocaklarının özünde ne olduğunu, ne kadar önemli bir kurum olduğunu bütün toplumumuza tanıtacağız.”

Ülkü Ocakları yönetimi ve MHP İlçe Başkanı Demirtürk, kahvaltıda basın mensuplarıyla çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Yorum Ekle