SON DAKİKA

Başkan Posbıyık’tan futbolculara moral ziyareti

Bal Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık bugün yapılan antrenman sırasında takımı ziyaret ederek hafta sonu oynanacak maç öncesi moral verdi. 09 Aralık, 2021 14:54 Güncelleme: 09 Aralık, 2021 14:54 Başkan Posbıyık’tan futbolculara moral ziyareti

Bal Ligi 7. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, zirveyi paylaştığı Silivrispor ile 12 Aralık Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

BAŞKAN POSBIYIK’TAN MORAL ZİYARETİ

Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, Kulüp 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bugün yapılan antrenman sırasında takımı ziyaret ederek moral verdi.

HEPİNİZE GÜVENİYORUZ

Teknik Direktör Erhan Koç ile görüşen Başkan Posbıyık, takımın son durumu hakkında bilgi alırken futbolculara yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hepinizin istekli olduğunuzu görüyorum çok memnun oluyorum. Hafta sonu oynanacak maçta tüm yönetim kurulu, Ereğli halkı ve taraftarlar olarak size güveniyoruz.”

 

 

 

Yorum Ekle