SON DAKİKA

Başkan Posbıyık: Kadir Gecesi’nde 15 Bin Kişilik İftar Sofrası Kuracağız

Kdz. Ereğli, Kadir gecesi’nde belediyenin iftarında buluşacak 20 Nisan, 2022 12:32 Güncelleme: 20 Nisan, 2022 12:32 Başkan Posbıyık: Kadir Gecesi’nde 15 Bin Kişilik İftar Sofrası Kuracağız

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin pandemi nedeniyle ara verdiği Geleneksel Kadir Gecesi Halk İftarı bu ramazanda yapılacak. Başkan Halil Posbıyık, sahil ofis yolu üzerinde 15 bin kişilik iftar sofrası kuracaklarını belirterek, “Tüm halkımız Kadir Gecesi iftar ve mevlid-i şerif programına davetlidir” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve binlerce vatandaşın birlikte iftar yaptığı ‘Kadir Gecesi Geleneksel Halk İftarı’ programı, 27 Nisan Çarşamba günü sahil ofis yolu üzerinde gerçekleştirilecek.

Pandemi nedeniyle ara verilen iftar ve mevlid programının bu yıl yeniden düzenlenmesi için belediye tüm hazırlıklarını tamamladı. Ofis yolu üzerinde 15 bin kişilik iftar sofrası kurulacak. Program, saat 18.45’te Amfi Tiyatro’da Yasin-i Şerif Tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile başlayacak. Halkın birlikte yapacağı iftarın ardından İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü dua edecek.

Başkan Halil Posbıyık, tüm vatandaşları iftar programına davet etti.

Yorum Ekle