SON DAKİKA

Başkan Akdemir’e hizmet teşekkürü

Başkan Akdemir’e hizmet teşekkürü 03 Mayıs, 2016 13:49 Güncelleme: 03 Mayıs, 2016 13:49 Başkan Akdemir’e hizmet teşekkürü

  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Asma Mahallesi’nde yer alan Aslaniye Cami Derneği üyelerini makamında ağırladı. Asma Mahallesi Aslaniye Camisi Dernek Başkanı Kemal Çağlayan, Cami İmamı Halil Korkmaz ve dernek üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, mahallelerinde yer alan camiye yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

  Dernek Başkanı Kemal Çağlayan, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in duyarlılığından ve yapmış olduğu katkılardan dolayı hem dernek olarak, hem de mahalle sakinleri olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Sayın Belediye Başkanımız, bizleri kırmadı ve camimizde yer alan eksiklikleri ortadan kaldırmak adına bizlere yardımcı oldu. Camimizin zemini tamamen değişti ve vatandaşlarımız da bu konudan oldukça memnun oldular. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sözlerine tüm Zonguldak halkının Miraç Kandili’ni kutlayarak başladı. Başkan Akdemir; “Öncelikle hepimizin mübarek Miraç Kandili kutlu olsun, hayırlara vesile olsun. Aslaniye Camimiz konusunda, vatandaşlarımız bizden talepte bulundular ve biz de ekibimiz ile birlikte camide yer alan sıkıntıları tespit ettik. Çevre düzenleme konusunda da yardımcı olamaya çalışacağım. Özellikle halkımızın ibadetlerini temiz, düzenli ve ibadete uygun olması için bizlere ne görev düşüyorsa, her zaman yapmaya hazırız. Sizlerin bu ziyareti beni de oldukça memnun etti.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle