SON DAKİKA

Başkan Akdemir koltuğunu Ahsen'e teslim etti

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir koltuğunu 4.sınıf öğrencisi Ahsen Rana Asar’a teslim etti 23 Nisan, 2017 11:05 Güncelleme: 23 Nisan, 2017 11:05 Başkan Akdemir koltuğunu Ahsen'e teslim etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, belediye başkanlığı koltuğunu bu yıl; Kapuz İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinden Ahsen Rana Asar’a teslim etti. Ziyarete; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Kapıcı, Kapuz İlkokulu Müdürü Barış Güney, Sınıf Öğretmeni Nuray Yücel ve öğrenciler katıldı.

 Temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ahsen Rana Asar, öncelikle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak; “Benim gibi tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu güzel günü bizlere armağan etmiştir. Bugün bu koltukta oturduğum için çok mutluyum. 23 Nisan TBMM’nin kurulduğu gündür. Dünyada tek çocuk bayramı vardır. Oda bizim bayramımızdır.” dedi.

 Ardından okullarında yer alan eksikliklerin giderilmesi bakımından Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e talimat veren temsili belediye başkanı Ahsen Rana Asar, Zonguldak’ta çocuk oyun alanlarının daha da arttırılması gerektiğini ifade etti.  Temsili Belediye Başkanı Ahsen Rana Asar, ayrıca Zonguldak’ın zor ve engebeli bir şehir olduğunu da ifade ederek, şehrin merkeze sıkıştığını belirterek limanın doldurulma çalışması yapılmasını ve G.Paşa Caddesi’nin trafiğe kapatılmasıyla birlikte Zonguldak’ın daha da gelişeceğini ve nefes alacağını belirtti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi vererek, şehrin güzelliğine güzellik katacak çalışmalara imza attıklarını ve söz konusu çalışmalar hakkında projelerinin yer aldığını ifade etti. Çocuk oyun alanlarını daha da arttıracaklarını belirten Başkan Akdemir, konuşmaların ardından temsili belediye Başkanı Ahsen Rana Asar ve diğer öğrencilerden Afşin Eymen Eyrusta ve Ayşe Irmak Kaya’ya günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

 

Yorum Ekle