SON DAKİKA

Baltalı katil yakalandı

Baltalı katil yakalandı. 07 Ağustos, 2022 11:44 Güncelleme: 07 Ağustos, 2022 11:44 Baltalı katil yakalandı

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi Rüştü Onur Sokakta şizofreni hastası olan Mert Serkan Lülleci dün akşam aralarında husumet bulunan komşusunun eşinin boğazını keserek öldürdü, kocasını ise ağır yaraladı. 

Aralarında daha önce husumet bulunan ve psikolojik sorunları bulunan Serkan Lülleci (25) komşusu Aydın Alkan (58) ve eşi Hacer Alkan (55) ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesi üzerine Serkan Lülleci, eline geçirdiği bıçakla Alkan çiftine saldırdı.

Hacer Alkan’ı boğazından kocası Aydın Alkan’ı da vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralayan Lülleci olay yerinden kaçtı. Bağrışmaları ve gürültüyü duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansla Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hacer Alkan hayatını kaybederken, durumu ağır olan eşi Aydın Alkan ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay sonrası kaçan Serkan Lülleci’yi aramak için geniş çaplı operasyon başlatan polis ekipleri, katil zanlısını babasının evinde yakaladı. Kapıyı kırıp eve giren Devrek Belediyesi İtfaiye ekipleri ve polis ekipleri, kendilerine de baltayla saldırmaya çalışan zanlıyı biber gazı ile etkisiz hale getirip gözaltına aldı. 

Yorum Ekle