SON DAKİKA

BALI MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN POSBIYIK'A ZİYARET

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Balı Mahallesi sakinlerini ağırladı. 11 Aralık, 2013 11:34 Güncelleme: 11 Aralık, 2013 11:34 BALI MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN POSBIYIK'A ZİYARET

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Balı Mahallesi sakinlerini ağırladı.

Saat 10.15’te beraberindekilerle birlikte Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret eden Balı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman, bazı konularda yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Muhtar Yaman ziyarette Başkan Posbıyık’a hitaben yaptığı konuşmasında; “… İlçenin en yeni mahallelerinden biri olan Balı’da bugüne kadar ne sıkıntımız ve sorunumuz varsa bunların halledilmesi için Belediyemiz yetkilileri ile istişareye girdik ve çok şükür her zaman da olumlu neticeler aldık. Son dönemlerde de halk otobüsü sayısı konusunda bir sıkıntımız vardı ancak sizin de destekleriniz ve ilginizle bu sorunu da çözdük…”, dedi. Muhtar Yaman ile birlikte ziyarette yer alan vatandaşlar da, mahallelerinde sık dilimlerde temizlik araçlarının gelmesine ve bundan da memnuniyet duymalarına rağmen mahallenin bazı noktalarında yeteri kadar konteynır olmadığını ifade ettiler ve bu eksikliğin giderilmesini istediler.

BALI MAHALLESİ SAKİNLERİ ZİYARET

Balı Mahallesi sakinlerinin yazılı olarak bildirdikleri sorunların en kısa zamanda çözülebilmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağı sözünü veren başkan Posbıyık, Belediye Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile Balı Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve notlarını alan Cömert, dile getirilen bu sıkıntıların halledilmesi için mümkün olan en kısa süre içinde çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Muhtar Yaman ve mahalle sakinlerinin ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 11 Aralık Çarşamba günkü ziyaret programında ilçemizde faaliyet gösteren İhsan Yılmaz Ortaokulu Müdürü Talat Özışık ve Okul Aile Birliği yöneticilerini de ağırladı.

Saat 10.45’te gerçekleştirilen ziyarette görevine 2013-14 eğitim-öğretim döneminde başlayan Okul Müdürü Talat Özışık ve Okul Aile Birliği Başkanı Şebnem Bayır’ın İhsan Yılmaz Ortaokulu ile ilgili talep ve isteklerini dinleyen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bölge genelindeki tüm okulların çeşitli eksiklik ve sıkıntılarla karşı karşıya olduğuna vurgu yaparak, Belediye olarak bu sıkıntı ve sorunların halledilmesi noktasında ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Posbıyık konuşmasında; “… Sadece ilçemizdeki okulların değil Alaplı ve köylerindeki okullarında da yöneticileri ve Okul Aile Birliklerinin temsilcileri beni ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıların çözüme kavuşturulması için benden talepte bulunuyorlar. Elbette her sıkıntıyı çözebilmemiz mümkün değil. Belediye olarak yasaların verdiği imkanlar ölçüsünde eğitim kurumlarımızın yanında olmaya azami gayret gösteriyoruz. Okulların yaşadıkları sıkıntıların ortadan kaldırılmasında en büyük yük Okul Aile Birliklerinin omuzlarında. Bu sebeple de ben Belediye Başkanı olarak Okul Aile Birliklerinde görev alan herkesi tebrik ediyorum ve toplum adına hepsine teşekkür ediyorum…”, dedi.

OKUL YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Belediye Başkanı Posbıyık, Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı ile okul yöneticilerini bir araya getirerek yaşanan sıkıntıların paylaşılmasını sağladı. Okul Aile Birliği Başkanı Şebnem Bayar, İhsan Yılmaz Ortaokulu’nda yaşanan birçok sorunun çözüme kavuşturulması için bundan önce de Başkan Yardımcısı Özyağcı’yı sıkça ziyaret ettiklerini ve her taleplerinin zamanında karşılandığını hatırlatarak kendisine teşekkür etti.

 

 

 

Yorum Ekle