SON DAKİKA

Balı Mahallesi gençleri, Şahin’e destek verdi...

Balı Mahallesi gençleri, AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i ziyaret ederek desteklerini bildirdi. 14 Mart, 2019 13:55 Güncelleme: 14 Mart, 2019 13:55 Balı Mahallesi gençleri, Şahin’e destek verdi...

Kdz.Ereğli’nin en önemli mahallelerinden biri olan Balı Mahallesi’nin gençleri bir araya gelerek, Ereğli’nin genç Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i seçim bürosunda ziyaret etti.

Dün akşam seçim bürosunda gerçekleşen ziyarette Erol Şahin’e güvendiklerini ve desteklediklerini belirten yaklaşık 50 genç, Şahin ile saatlerce sohbet edip mahallelerinin sorunlarını dile getirdiler.

Gençlerin ziyaretinden ve desteklerinden çok memnun olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Balı Mahallesi ve çevresindeki tüm sorunları en ince ayrıntısına kadar bildiklerini belirterek, “Sizin bana verdiğiniz rapordaki sorunların tamamına vakıfım. Bu sorunlar belediye için halledilemeyecek, çözülemeyecek sorunlar değil. Hiç merak etmeyin, göreve geldiğimizde bu sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmuş oluruz” dedi.

Kdz. Ereğli’nin sorunlarını incelediklerini ve birinci sırada ekonomik sorunların ve işsizliğin geldiğini belirten Şahin “Ereğlimizin ikinci sırada da esnafın ve sanayicinin sorunları geliyor. Üçüncü sırada da otopark, trafik ve ulaşım soru geliyor. Sorunları öncelik sırasına göre çözüme kavuşturacağız. Stratejik olarak üzerinde en fazla duracağımız konu ise istihdam olacak. Bununla ilgilide hayata geçirilebilir gerçekçi projelerimiz hazır. Bunların hayata geçirilmesi için sizlerden, Ereğli halkından 31 Mart günü yetki istiyoruz” dedi.

Hazırladıkları tüm projelerin arkasında Ereğli’nin milletvekili olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu anlatan Şahin sözlerine şu şekilde devam etti; “Cumhurbaşkanımız 19 Mart’ta 8 ayda ikinci kez Ereğli’ye geliyor. Bu ziyaret bile kendisinin Ereğli’ye ne kadar önem verdiğini, Ereğli’yi ne kadar sevdiğini göstermektedir. Bizim Ereğli olarak bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım. Bu fırsatı kaçırmamamız lazım. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamamız lazım. 31 Mart’ta Ereğli’de ne kadar yüksek oy alırsak Cumhurbaşkanımızın karşısına o kadar daha başımız dik çıkarız ‘Sayın Cumhurbaşkanım biz gereğini yaptık’ deriz. Kendisi de Ereğli ne istiyorsa verecektir.”

Göreve geldiklerini gençlerle ilgili bir çalışma yaparken gençlerin fikirlerini, bir mahallede çalışma yapılacağı zamanda o mahalle halkının görüşlerini alarak işe başlayacaklarını dile getiren Şahin, “Biz her şeyi ben bilirim anlayışı ile Ereğli’yi yönetmeyeceğiz” diye konuştu.

Balı Mahallesi gençlerinin kendisini ziyaretinden çok büyük mutluluk duyduğunu anlatan Şahin, yaklaşık 2 saat boyunca sohbet ettiği gençlerle fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle