SON DAKİKA

Balcı'dan CHP'lilere birlik çağrısı...

CHP eski İlçe Başkanı Yaşar Balcı sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak; CHP’lilere birlik çağrısı yaptı. 29 Ocak, 2019 07:04 Güncelleme: 29 Ocak, 2019 07:04 Balcı'dan CHP'lilere birlik çağrısı...

CHP eski İlçe Başkanı Yaşar Balcı sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak; CHP’lilere birlik çağrısı yaptı.

Balcı; “Geçmişte ne yaşadıysak yaşayalım , kişisel sorunlarımızı yok saymadan ama öteleyerek ve rafa kaldırarak Cumhuriyet Halk Partisinin Kdz.Ereğli ve Zonguldak'ta başarılı olması için çok çalışmamız gerekmektedir.”, dedi.

Balcı’nın açıklaması şöyle:Değerli Ereğlili hemşehrilerim ve sevgili CHP. li yoldaşlarım. Uzun ve zor bir süreçten sonra 28.01.2019 tarihi itibariyle CHP Belediye Başkanı adayı kesinleşmiş oldu. Zonguldak'a Şenol ŞANAL , Kdz Ereğli Halil POSBIYIK aday gösterildi. Öncelikle Belediye Başkan adaylarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum.

Yerel seçimlerin birinci bölümü tamamlandı. Asıl önemli olan ikinci bölüm seçimi kazanmak olmalıdır.

Bu nedenle geçmişte ne yaşadıysak yaşayalım , kişisel sorunlarımızı yok saymadan ama öteleyerek ve rafa kaldırarak Cumhuriyet Halk Partisinin Kdz.Ereğli ve Zonguldak'ta başarılı olması için çok çalışmamız gerekmektedir.

Bundan sonra kavga etmek ağır eleştiler yaparak kaos yaratmak yerine , pozitif yaklaşımla bundan sonraki sürecin başarılı olması için herkesin katkı sunarak sürece dahil olmasını sağlamamız gereklidir. Çünkü yapacağımız her katkı Ereğli ve partimiz için olacaktır. Uzakta durmak yerine içinde olarak mücadele vermemiz gerekir.

Gercek bir CHP.li geçek bir Cumhuriyet sevdalısı sorumluluğunda olmalıyız.Tüm Cumhuriyet Halk partilileri ve Cumhuriyet sevdalılarını bu zafere ortak olmasını arzuluyorum.

Bu imkanı sağlayacak tabi ki Belediye Başkanı adayımızın kendisi ve yönetim kadrolarıdır. Herkes şunu bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçime giriyoruz. Ve Bu seçimi kazanmaktan başka şansımız yok. Haydi Ereğli Haydi CHP.liler seçim sahası sizleri bekliyor. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum.

Yorum Ekle