SON DAKİKA

Bakan Selçuk ile Başkan Posbıyık arasında ilginç diyalog

Başkan Halil Posbıyık ile Bakan Selçuk arasında güldüren diyaloglar yaşandı. 12 Mart, 2021 14:48 Güncelleme: 12 Mart, 2021 14:48 Bakan Selçuk ile Başkan Posbıyık arasında ilginç diyalog

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, açılış töreni için geldiği Ereğli'de protokol tarafından karşılanırken; Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile Bakan Selçuk arasında güldüren diyaloglar yaşandı.

Şahinde-Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi'nin açılışı için Ereğli'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem ve eski Milletvekillerinden Fazlı Erdoğan tarafından karşılandı. Karşılama esnasında Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile Bakan Ziya Selçuk arasında güldüren diyaloglar yaşanırken; Bakan Selçuk, Halil Posbıyık’ı “Eski emektar” diyerek selamladı. Posbıyık ise; “En az iki dönem daha buradayım” diyerek esprili bir karşılamada bulundu.

Yorum Ekle