SON DAKİKA

Bağımsız aday oldu, ilk ziyareti Günay’a oldu

Bağımsız aday oldu, ilk ziyareti Günay’a oldu 10 Mayıs, 2018 09:07 Güncelleme: 10 Mayıs, 2018 09:07 Bağımsız aday oldu, ilk ziyareti Günay’a oldu

Ereğli pazarcı esnaflarından olan ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili aday başvurusunu yapan Safiye Orhan Baltacıoğlu ilk ziyaretini Damar gazetesi İmtiyaz sahibi ve Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay’a yaparak destek istedi. 

Ereğli’de uzun yıllardır Pazar esnafı olarak hayatını idame ettiren Safiye Orhan Baltacıoğlu, Zonguldak Milletvekilliği için adaylık başvuru dosyasını İlçe seçim kuruluna teslim etti. İlk ziyaretini Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay’a yaparak destek isteyen Baltacıoğlu “Yaklaşık 10 yıldır Ereğli’de kötü bir gidiş var. Maalesef seçip gönderdiğimiz vekillerimizde bölgemize hiçbir şey yapmadılar. Bunu da düşünerek başvurumu yaptım. Başta Zonguldak olmak üzere Ereğli ve bölge halkından destek bekliyorum. Bu bağlamda hem kuruluş yıldönümünü kutlamak hem de Gazeteciler derneği olarak başkanımız Necati Günay’ı ziyaret ettim” dedi. 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Damar gazetesi imtiyaz sahibi ve Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ise konuşmasında “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘Köylü milletin efendisidir’ sözü ile köylülerimizin diğerini çok iyi açıklamıştır. Ereğli pazarcı esnafından köylülerin temsilcisi Safiye Orhan Baltacıoğlu hanımefendiye adaylık yolunda başarılar diliyorum. Ben kendi şahsım ve dernek adına kendisine desteklerimizi sonuna kadar yanında olduğumu iletiyorum” dedi.

 

Ziyaret yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Yorum Ekle