SON DAKİKA

'Bağımlı Olma, Özgür Ol' Projesi

Kdz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nun himayelerinde yürütülen gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunmasını amaçlayan 'Bağımlı Olma, Özgür Ol' Projesi güzel sonuçlar vermeye devam ediyor. 19 Mart, 2018 16:23 Güncelleme: 19 Mart, 2018 16:23 'Bağımlı Olma, Özgür Ol' Projesi

Kdz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nun himayelerinde yürütülen gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunmasını amaçlayan 'Bağımlı Olma, Özgür Ol' Projesi güzel sonuçlar vermeye devam ediyor. 

Proje kapsamında Kdz. Ereğli Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yürüttükleri kampanya çerçevesinde  kendi emekleri ile yaptıkları yiyecekleri okullarında satışa sunarak elde edilen gelirle  Akülü araba aldılar ve Kurtlar İlkokulu’nda okuyan küçük kardeşlerine düzenlenen törenle hediye ederek  büyük takdir kazandılar. 

Düzenlenen törende Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve Okul Müdürü İbrahim Aydın proje hakkında bilgiler verdiler. 

Kaymakam Madenoğlu plaketlerin verilmesinden sonra yaptığı konuşmada, bu tür anlamlı ve güzel projelerin artarak devam etmesi ve yaygınlaşması gerektiğini belirtti.

Törende Kurtlar İlkokulu öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni konu alan gösteriler sundular. Minik öğrencilerin İstiklal Marşını işaret dili ile anlatımları ve piyes  gösterileri davetliler tarafından ilgiyle izlendi.   

İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz'ın Öğrencilere Belgelerini takdimi ile tören sona erdi.

 

Yorum Ekle