SON DAKİKA

Baba Uludağ sinir krizi geçirdi

Baba Uludağ sinir krizi geçirdi 25 Ağustos, 2016 10:02 Güncelleme: 25 Ağustos, 2016 10:02 Baba Uludağ sinir krizi geçirdi


  

Ereğli'de 3 gün önce girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Serhat Uludağ, arama çalışmalarına katılan trol teknesi tarafından bulundu. Cenazenin gelmesiyle Baba Bahattin Uludağ sinir krizi geçirdi.

23 Ağustos Salı günü annesi Ayşe, Babası Bahattin ve ağabeyi İlker ile birlikte denize gelen 14 yaşında ki Serhat Uludağ, dalgalara kapılarak kaybolmuş, ekiplerin yaptığı tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Dün itibari ile devam eden çalışmalarda deniz kenarı, dalgıçlar ve botla yapılan çalışmalarda sonuçsuz kaldı. Bugün sabah saat 06,30' da Ereğli belediyesi plaj mevkisine gelen belediye itfaiye müdürlüğü dalgıç ekibi, Zonguldak İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü (AFAD), Ereğli 301 nolu sahil güvenlik ekipleri, Sahil Güvenlik Amasra Grup komutanlığı ekipleri ile trol tekneleri arama çalışması başlattı. Açıkta arama yapan trol tekneleri ağları ile deniz taraması yaptığı sırada Serhat Uludağ'ın cesedi, kaybolduğu yerden yaklaşık 3 kilometre ileride, Alaplı Liman girişinde yakınlarında bulundu.  Cenazesi gemi tersanesi limanına getirilen Serhat Uludağ'ın cansız bedeni ceset torbasına ardından da Ereğli Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazeyi gören baba Bahattin Uludağ ve aile fertleri göz yaşlarına boğuldu. Serhat Uludağ'ın cenazesi yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle