SON DAKİKA

Baba Cerrah son yolculuğuna uğurlandı...

Baba Cerrah son yolculuğuna uğurlandı... 30 Mart, 2019 15:54 Güncelleme: 30 Mart, 2019 15:54 Baba Cerrah son yolculuğuna uğurlandı...

Karadeniz Ereğli Değişim Medya Haber Müdürü Gazeteci Özge Cerrah’ın babası Ersin Cerrah gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz Ereğli eşrafından, merhum Hacer-Mehmet Cerrah’ın oğulları, Faik ve İsmail Cerrah’ın kardeşleri, Zeynep, Mehmet ve İhsan Cerrah’ın amcaları, Değişim Medya Haber Müdürü Özge Cerrah ve Fizyon Diş Kliniği çalışanlarından Müge Cerrah’ın babaları, Birsen Cerrah’ın eşi, Erdemir Emeklisi Ersin Cerrah geçirdiği rahatsızlıktan ötürü kaldırıldığı hastanede yaşama veda etti.

Merhum Ersin Cerrah için öğle namazının ardından Bozhane Camisinde cenaze namazı kılındı. Ersin Cerrah, daha sonra şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Baba Cerrah için düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sevdekar Aras, Değişim Radyo Yönetim Kurulu Başkanı ve Değişim Medya CEO’su Özkan Doğan, Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu, Echomar hastanesi hekimleri, bazı belediye ve il genel meclisi üyeleri ve adayları, ilçede görev yapan çok sayıda basın kuruluşu temsilcisi ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

S Rota Gazetesi olarak Merhum Ersin Cerrah’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı ve rahmet diliyoruz.

Yorum Ekle