SON DAKİKA

Aynı yerde ikinci bebek cesedi

Ereğli'de bir süre önce yaşanan bebek cesedi olayının ardından aynı yerde bir olay daha yaşandı. 25 Temmuz, 2018 17:46 Güncelleme: 25 Temmuz, 2018 17:46 Aynı yerde ikinci bebek cesedi

Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde ortalama 200 metre mesafedeki kanalizasyon çukurunda bir süre önce bebek cenini cesedi bulunmuştu. Aynı yerde ortalama 16  gün sonra ikinci bir bebek cenini cesedi  daha bulundu.   

9 Temmuz 2018 tarihinde Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesine ortalama 200 metre mesafedeki kanalizasyon terfi istasyonunda bebek cesedi bulunmuştu. 16 gün sonra aynı yerde bir bebek  cenini cesedi daha bulundu.

Ereğli Devlet Hastanesiyle 200 metre mesafedeki kanalizasyon terfi istasyonun rutin temizleme işlemi sırasında işçiler tarafından erkek bebek cenini cesedi bulundu. İşçilerin haber verdiği polis ekipleri ve savcının incelemesinin ardından erkek bebek ceninin cesedi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinde Devlet hastanesinin olay ile ilgili herhangi bir düşük kaydı bulunmadığını ve gerekli incelemelerin devam edeceği bilgisine ulaşıldı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Yorum Ekle