SON DAKİKA

Aydoğan, görevden alındı

Aydoğan, görevden alındı 22 Ekim, 2017 15:36 Güncelleme: 22 Ekim, 2017 15:36 Aydoğan, görevden alındı

Zonguldak Bölgesel Amatör liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor kendi sahasında karşılaştığı Çubuk spor ile 0-0 berabere kaldı. Takımın oynadığı oyundan memnun kalmayan taraftarlar soyunma odasına giderek takım antrenörü Hüseyin Aydoğan'a tepki gösterirken, yönetimin Hüseyin Aydoğan'ın görevden aldığı öğrenildi.

Bölgesel Amatör liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor Beyçayırı stadında Çubuk sporu konuk etti. Karşılaşmanın 32. dakikasında Çubuk spor 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibi karşısında gol arayan Ereğli Belediye sporun oynadığı oyun taraftarlardan tepki topladı. 90 dakikanın son düdüğü 0-0 ile sonuçlandı.

EREĞLİLİ TARAFTARLAR ÇUBUK'LU OYUNCULARI ALKIŞLADI

Maç sonunda Ereğlili taraftar grubu Genç Ereğlililer kendi takımlarını yuhalarken, 10 kişi kalmalarına rağmen karşılaşmada mücadeleyi bırakmayarak 1 puan alan Çubuk sporlu oyuncuları alkışladı. Maç sonunda basın mensuplarına açıklamada buluna Çubuk spor başkanı Mustafa Akkaya "Bizler buraya 3 puan için geldik. Takım ve yönetim olarak mücadeleci bir ruhumuz var. Bir puan ile dönüyoruz. Amacımız bu sezon şampiyon olmak" dedi.

TARAFTRARLARDAN HÜSEYİN AKDOĞAN'A TEPKİ

Maç sonunda toplanan taraftarlar Ereğli Belediye spor soyunma odasına giderek antrenör Hüseyin Akdoğan ve teknik heyete tepki gösterdi. Taraftarların tepkisi üzerine emniyet güçleri güvenlik önlemi alırken, taraftarlar tepkilerinin ardından olaysız şekilde dağıldı.

Yorum Ekle