SON DAKİKA

Arazi kavgasında kan aktı; 1’ i ağır 3 yaralı

Arazi kavgasında kan aktı; 1’ i ağır 3 yaralı 16 Mayıs, 2019 06:58 Güncelleme: 16 Mayıs, 2019 06:58 Arazi kavgasında kan aktı; 1’ i ağır 3 yaralı

Ereğli'de aralarında arazi sorunu olan iki aile arasında kavgada kan aktı. İddiaya göre Çıkan kavgada, İsmail C. Karısı Havva gül C. Ye tırmık ile saldıran ve yaralayan yengesi Fatma ile yeğeni Muzaffer C. Yi av tüfeği ile vurarak yaraladı. DOM DOM olarak adlandırılan kurşunlarla yaralanan anne oğul özel Echomar hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Muzaffer C. Nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay İlçeye bağlı Köseler Mahallesi Cami Sokak üzerinde İki kardeş arasında yaşanan arazi sorunun da çıkan kavga da biri ağır 3 kişi yaralandı.  İddiaya göre İsmail C. ‘nin (67) evinin önine gelen kardeşinin karısı Fatma C. (53) ile oğlu Muzaffer C. (22) arasında arazi yüzünden tartışma çıktı. İsmail C. Nin eşi Havvagül C. (65) ninde girdiği tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Havvagül C. Başına aldığı tırpan darbesi ile yaralanınca, İsmail C. İkinci kattaki evine çıkarak camdan yeğeni Mızaffer C. İle yengesi Fatma C. Ye av tüfeği ateş etti. DOM DOM olarak adlandırılan kurşunlarla yaralanan anne ve oğlu mahalle halkı tarafında özel araç ile özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Av tüfeği ile yaralanan Anne Fatma C. Nin durumunun iyi olduğu ancak Muzaffer C. Nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Aldığı tırpan darbesi ile yaralanan Havvagül C. Nin ise devlet hastanesine kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yengesi ve yeğenini yaralayan İsmail C. İse polis tarafından göz altına alınarak karakola götürüldü. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle