SON DAKİKA

Arama çalışmaları devam ediyor...

Arama çalışmaları denizden ve karadan devam ediyor 23 Ağustos, 2016 18:49 Güncelleme: 23 Ağustos, 2016 18:49 Arama çalışmaları devam ediyor...

Ereğli ilçesinde ailesiyle birlikte denize giren 14 yaşındaki Serhat Uludağ Dalgalara kapılarak kayboldu. Serhat Uludağ'ın aranması sırasında bir kişi daha dalgalara kapıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra çıkartılan yaşlı adam sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olay, Alaplı Ereğli arası plajlar mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, anne babası ve abisi ile denize giren Serhat Uludağ azgın dalgaların arasında gözden kayboldu. Ereğli Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve vatandaşlar tarafından aranmaya başlanan Serhat Uludağ yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Arama çalışmalarının sürdüğü sırada Şevket Yalçın isimli bir kişi daha dalgaların arasında gözden kayboldu. Vatandaşı kurtarmak için denize giren 5 kişi bütün aramalara rağmen Şevket Yalçın'ı bulamadı. Yaklaşık 20 dakika sonra Şevket Yalçın dalgalar da kayboldu yerin 15 metre ilerisinde cankurtaranlar tarafından bulunarak kıyıya çıkarıldı. 40 dakikayı aşan kalp masajı yapılan Şevket Yalçın ardından ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Şevket Yalçın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yandan Serhat Uludağ isimli çocuğun arama çalışmaları denizden ve karadan devam ediyor Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Deniz polislerin ve balık adamlar denizde aramaya devam ederken, balıkçı tekneleri de arama çalışmalarına katıldı. Amasra' dan da sahil güvenlik ekiplerinin yola çıktığı öğrenildi.

 

 

Yorum Ekle