SON DAKİKA

Araçların üzerine uçtu..

Araçların üzerine uçtu.. 19 Haziran, 2019 14:28 Güncelleme: 19 Haziran, 2019 14:28 Araçların üzerine uçtu..

Ereğli'de aracını kullanırken fenalık geçirdiği iddia edile sürücün kullandığı otomobil önce kaldırıma çıktı, sonra elektrik direğine çarptıktan sonra park halindeki araçların üzerine devrildi. Kazada sürücü yaralanırken, olay anı güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı.

Olay 15,15 sularında Ereğli Devrek yolu Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydan geldi. Alınan bilgilere göre Serdar Kocaman’ın kullandığı 67 AAH 356 plakalı hususi otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında önce kaldırıma çıktı, sonra elektrik direğine çarptıktan sonra park halindeki araçların üzerine devrildi. Kazayı gören ve yardıma koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber ve4rdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıya yaptığı ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu, aracı kullandığı sırada fenalık geçirdiği ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

Yaşanan kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Serdar Kocaman’ın kullandığı otomobilin kaldırıma çıktıktan sonra elektrik direğine çarptığı ve daha sonra da park halin deki araçların üzerine devrildiği görülüyor. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle