SON DAKİKA

Araba motoruna giren yavru kedi kurtarıldı

Ereğli'de aracın motor kısmına giren yavru kedi için itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile birlikte kurtarma çalışmasına katılan Nesrin Güven Kuzu, kediyi aracın ön mazgallarından ellerini sokarak çıkarttı. 26 Eylül, 2022 14:12 Güncelleme: 26 Eylül, 2022 14:12 Araba motoruna giren yavru kedi kurtarıldı

Ereğli'de aracın motor kısmına giren yavru kedi için itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile birlikte kurtarma çalışmasına katılan Nesrin Güven Kuzu, kediyi aracın ön mazgallarından ellerini sokarak çıkarttı.

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Nimet Hoca Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İlker Sivrikaya’ya ait otomobilin motor kısmına yavru kedi girdi. Aracı ile hareket edeceği sırada kediyi fark eden İlker Sivrikaya’ya, yanında çalışan Nesrin Güven Kuzu ile kediyi çıkarmaya çalıştı. Ancak bunda başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kedinin girdiği alandan çıkarmanın güç olacağını söylemesine rağmen çalışma başlattı. Bu sırada itfaiye erlerinin yanına gelen Nesrin Güven Kuzu, aracın ön tamponuna koyduğu yiyecek ile kediyi bu bölgeye çekmeyi başardı. Dua ederek kediyi yakalayan genç kadın itfaiye erlerinin ve araç sahibinin plastik parçayı açması ile güçlükle de olsa kediyi kurtarmayı başardı. Kediyi kurtaran Nesrin Güven Kuzu büyük bir sevinç yaşarken “ Kedimizi kurtardık. O da bir can. Mutluyuz” dedi.

Yavru kedi annesinin yanına bırakılırken, itfaiye ekipleri de olay yerinden ayrıldı.

Yorum Ekle