SON DAKİKA

Anne ve babası ile tartıştı, balkondan aşağıya atladı

Anne ve babası ile tartıştı, balkondan aşağıya atladı 23 Ekim, 2017 18:50 Güncelleme: 23 Ekim, 2017 18:50 Anne ve babası ile tartıştı, balkondan aşağıya atladı

Ereğli,de psikiyatri tedavisi gören, önce annesi sonra babası ile tartışan 15 yaşındaki T.A. kendisini ikinci kattan aşağıya attı. Ayaklarında kırık olduğu öğrenilen genç kız sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Olay 19.30 sularında Kepez Mahallesi Çetin Emeç caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir psikiyatri tedavisi gören 15 yaşındaki T.A., evde önce annesi N.A., sonrada babası H.A. ile tartıştı. Yine iddiaya göre babasından tokat yiyen T.A. kendisini 5 katlı binanın ikinci katındaki evlerinin balkonundan boşluğa bıraktı. Yaklaşık 10 metre yükseklikten atlayan ve ayakları kırılan T.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

KIZIMDAN HER GÜN DAYAK YİYORUM

Kızı ambulansa alınan anne N.A. kızının yanında kendisinin ve babasının olduğunu, kızının önce kendisi ile tartıştığını daha sonra da babası ile tartıştığını, sonrada kendisini balkondan attığını söyledi. Anne N.A. 'Ben bu yaşıma geldim kızımdan dayak yiyorum ya. Alttan aldıkça üzerime geliyor. Sürekli dayak yiyorum' diyerek yaşadıklarını dile getirdi. Baba H.A. nın ise olaydan sonra evden gittiği öğrenildi. Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan T.A. nın ayaklarında kırık olduğu ve tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorum Ekle