SON DAKİKA

ANKARA CÖBEK SORUNUNA EL ATTI

Ereğli Belediyesi'nde Meclis Üyesi Fevzi Ekşi'nin başkanvekilliği yaptığı gün Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek'i görevden alması ve sonrasında AK Partili 7 meclis üyesinin Eylül Ayı Meclis Toplantısı'na katılmaması ile devam eden krize Ankara el attı. 16 Eylül, 2014 15:47 Güncelleme: 16 Eylül, 2014 15:47 ANKARA CÖBEK SORUNUNA EL ATTI

AK Parti Konya Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Baloğlu Ereğli'ye gelerek önce Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti, ardından da İlçe Teşkilatında Belediye Meclis Üyelerini topladı. Baloğlu ilk olarak Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı dinledi. Uysal basına kapalı gerçekleşen görüşmeden Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısına 7 meclis üyesi ile yaşadığı sorunları anlattı.

Baloğlu daha sonra teşkilat binasına geçerek burada meclis üyeleri ve ilçe başkanı ile görüşmeye başladı. AK Parti Konya Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Baloğlu'nun hem Belediye Başkanı Uysal hem de meclis üyelerinin anlattıklarını not alarak bir rapor hazırlayacağı ve bu rapor doğrultusunda genel merkezin Karadeniz Ereğli ile alakalı bazı kararlar alacağı ifade edildi.

Yorum Ekle