SON DAKİKA

Amatör küme maçında yumruklar havada uçuştu

Ereğli Beyçayırı stadında oynanan amatör lig maçının sonunda saha bir an da karıştı. İki takım oyuncuları birbirine girerken, polis tarafları ayırmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Bayatspor Kulüp Başkanı Tahsin Eroğlu ise yere düşerek yaralandı. 23 Ocak, 2017 09:31 Güncelleme: 23 Ocak, 2017 09:31 Amatör küme maçında yumruklar havada uçuştu

Zonguldak Süper Amatör Kümede (SAL) mücadele eden Bayat spor, beyçayırı stadında Devrek Belediey sporu konuk etti. 40. dakikada 10 kişi kalan ve 90+2 ye kadar 2-0 mağlup olan Devrek Belediyespor Abdüllatif ile farkı 1’e indirdi. Karşıalşmaya 4 dakika eklenmesine rağmen 90+7 ye kadar uzadığı iddia edilen karşılaşmada 90+7’de Devrek Belediyespor penaltı kazanınca sinirler iyice gerildi. Aynı dakikada saha içi karıştı. Arbede esnasında Devrek Belediyesporlu Takım Kaptanı Murat kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Sahada 9 kişi kalan Devrek Belediyespor kazandığı penaltıyı Özgür ile gole çevirince skorda eşitlik sağlandı. 

PENALTI GOL OLDU, HAKEM MAÇI BİTİRDİ 

Kullanılan penaltı sonrasında hakem Emre Kunduracı karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı.Tam her şey bitti derken Devrek Belediyesporlu kalecinin tribünlere hareket yapması ile ortalık bir anda karıştı. 

TEKMELER TOKATLAR HAVADA UÇUŞTU 

Soyunma odasına giden oyuncular bir anda birbirine girdi. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavgada polis tarafları ayırmaya çalıştı. Arbedede Bayat spor Kulüp başkanı Tahsin Eroğlu yere düşerek yaralandı. Devrek Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu vücuduna darbe aldığı iddia edildi. Araya giren polis tarafları biber gazı kullanarak dağıttı. İki takım oyuncuları soyunma odalarına girerken, tribünlerden Alaplı Belediyespor lehine tezarruhatlar yapılmaya başlandı. Devrek Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu "Biz buraya futbol oynamaya geliyoruz. Güzel giden maçı hiç bir şey yokken, Alaplı seyircisinin gelip, birden provoke etmesinin bir anlamı yok. Bakın bu gidişatın sonu iyi olmayacak. Bunları artık bırakalım. Burada futbol oynansın. Yazıktır, günahtır. Darp edilen futbolcularımız, darp edilen seyirciler. Bana gelen tekme. Bunlar ayıptır. Yazıktır günahtır. Bu işlerin sonu hiç iyi olmayacak. ben buradan sesleniyorum. Şampiyonluk çok mu önemli. Birine bir şey mi olsun, birisi mi ölsün" diyerek olaylara tepki gösterdi. 

Yorum Ekle