SON DAKİKA

ALTAN ALTAY'I ANACAĞIZ

Ereğli Radyo Televizyonun'da Haber Müdürlüğü yapan ve 23 Ağustos 2004 tarihinde Hendek yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Altan Altay ve ailesini 10.ölüm yıldönümü olan Cumartesi günü mezarı başında anılacak. 21 Ağustos, 2014 16:57 Güncelleme: 21 Ağustos, 2014 16:57 ALTAN ALTAY'I ANACAĞIZ

Ereğli Radyo Televizyon'da çalışan Altan Altay, 10 yıl önce tatilden dönerken Hendek yakınlarında trafik kazası sonucu eşi ve kızıyla birlikte yaşamını yitirmişti.Altan yönetimindeki 06 GZ 661 plakalı otomobil Hendek ilçesinin Çukurhan köyü yakınlarında Ahmet Çivici’nin kullandığı 34 ECZ 63 plakalı kamyonla çarpışmıştı..Elim trafik kazasında meslektaşımız Altan, eşi Gülten ile 3 yaşındaki kızı İzel Altay yaşamını yitirmişlerdi.

Haber Müdürü rahmetli Altan Altay ve ailesi için 23.08.2014 Cumartesi günü öğle namzanından sonra  mezarı başında anma töreni düzenlenecek. Törene Altay’ın ailesi ve akrabaları, ile basın mensubu arkadaşları katılacaklar. Altan Altay ve ailesinin mezarına çiçekler sunulduktan sonra kuran-ı kerim okunacak.

S Rota Haber olarak 10 yıl önce yitirdiğimiz meslektaşımız Altan Altay, eşi Gülten ile kızı İzel Altay’a Allahtan rahmet dilerken, ailesine, sevenleri ve meslektaşlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
Z
Zihni Dursun7 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun devrem elmacı köyüne de gelmisin ama ben yoktum mekanın cennet olsun kardeşim

Yorum Ekle