SON DAKİKA

Alman oturum kartı ile yurtdışına çıkmak isterken yakalandı...

Zonguldak Çaycuma Havalimanında nisan ayı içerisinde Havalimanı Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kamuoyuna açıklandı. 06 Mayıs, 2022 07:59 Güncelleme: 06 Mayıs, 2022 07:59 Alman oturum kartı ile yurtdışına çıkmak isterken yakalandı...

Zonguldak Çaycuma Havalimanında nisan ayı içerisinde Havalimanı Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kamuoyuna açıklandı. Yolcu giriş ve çıkış sayılarının da yer aldığı açıklamada illegal yollardan çıkış yapmaya çalışan kişilerin adli işlemler için ilgili birimlere teslim edildiği bildirildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamaya göre,  04 Nisan 2022 günü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı M.N.Y. isimli şahıs sahte Alman oturum kartı ile yurtdışına çıkmak isterken yakalandı. Şahıs, adli işlemler için ilgili birime teslim edildi.

29 Nisan 2022 günü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları F.E., B.E., E.O.E. isimli şahıslar sahta Alman vizesi ile yurtdışına çıkmak isterken yakalandı. Olayla ilgili olarak, ayrıca sahte vizeli yolculara yardımcı olan F.G. ve İ.E. isimli şahıslar da  birlikte  olmak üzere , şahıslar adli işlemler için ilgili birime teslim edildi.

3 Nisan 2022-4 Nisan 2022 günlerinde yakalama müzekkeresi ile aranan F.K ve E.Ö. isimli şahıslar yakalanarak adli işlemler için ilgili birime teslim edildi.

Açıklamada,  Nisan Ayı içerisinde havalimanına gelen: 3.090, giden: 2.680 olmak üzere toplamda 5.770 yolcu giriş-çıkış yaptığı kaydedildi.

Yorum Ekle