SON DAKİKA

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ EVİN BALKONUNA UÇTU

Ereğli'de, alkollü sürücü virajı alamayarak 5 metre yükseklikten bir evin bahçesine uçtu. Yaralanan sürücünün 226 promil alkollü olduğu öğrenildi. 16 Şubat, 2014 11:14 Güncelleme: 16 Şubat, 2014 11:14 ALKOLLÜ SÜRÜCÜ EVİN BALKONUNA UÇTU

Ereğli'de, alkollü sürücü virajı alamayarak 5 metre yükseklikten bir evin bahçesine uçtu. Yaralanan sürücünün 226 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 01.55 sıralarında, Kavaklık mahallesi Çayır sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 67 TN 497 plakalı otomobil sürücüsü Ziya Köse (54), virajı döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek Metin Okumuş' a ait evin duvarından bahçeye uçtu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücü Ziya Köse'yi mahalle halkının da yardımı ile araçtan çıkarttıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Ev sahibi Metin Okumuş, kaza sırasında evde uyuduğunu ve hiç bir şey duymadığını, kazayı da komşularının haber verdiğini söyledi. Ereğli Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınan sürücü Ziya Köse’nin 226 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Sürücü Köse, Acil servisinde müşahede altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle