SON DAKİKA

Alkol şişede durduğu gibi durmadı…

Alkol şişede durduğu gibi durmadı… 25 Şubat, 2018 13:34 Güncelleme: 25 Şubat, 2018 13:34 Alkol şişede durduğu gibi durmadı…

 

Ereğli’de aşırı derecede alkollü olan otomobil sürücüsü refüje çarparak takla attı. Kazadan yaralı kurtulan sürücü polis ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. Önce polislerden kendisini hastaneye götürmesini isteyen sürücü, sağlık ekiplerini görünce hastane yerine eve gitmek istediğini söyledi. Zorda olsa ambulansa bindirilen ve hastaneye götürülen sürücünün 264 Promil alkollü olduğu öğrenildi. 

Kaza Gece 01.00 sularında Bozahane kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 SE 128 plakalı otomobil sürücüsü S.Y (47) aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptıktan sonra takla atarak durdu. Sürücü S.Y nin hemen arkasından gelen polis ekipleri sağlık görevlilerine haber verdi. Ereğli Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü çalışanlarının da yardımı ile araçtan çıkarılan, gözünden ve başından yaralanan sürücü S.Y, sandalyede sağlık ekiplerini bekledi. Çay bahçesinde kapalı alana alınan S.Y, yüzünden gelen kanı görünce polislerden kendisini hastaneye götürmelerini istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale etmek istediği S.Y, bu kez hastaneye gitmek yerine kendisini evine bırakmalarını istedi. Polislerin ısrarı ile ambulansa getirilen S.Y, sedyeye yatmamak için dirense de sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesi ile ambulansa alındı. Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan S.Y nin tedavisine başlanırken, kazada gözünden aldığı darbe dolayısıyla S.Y sabah saatlerinde ameliyata alınacağı öğrenildi. S.Y nin hastanede yapılan alkol testinde 264 promil alkolü olduğu öğrenildi. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  

Yorum Ekle