SON DAKİKA

ALAPLI'NIN GURURU OLDULAR

Alaplı Aktif Spor Kulübü öğrencileri, il karate müsabakalarına damgasını vurdu. Müsabakalarda 13 madalya kazanan sporcular, Alaplı’nın da adeta gururu oldu. 15 Ocak, 2014 16:49 Güncelleme: 15 Ocak, 2014 16:49 ALAPLI'NIN GURURU OLDULAR

Alaplı  Aktif Spor Kulübü öğrencileri, il karate müsabakalarına damgasını vurdu. Müsabakalarda 13 madalya kazanan sporcular, Alaplı’nın da adeta gururu oldu.

Okullar arası il karate müsabakalarına 15 sporcu ile katılan Aktif Spor Kulübü, 100 sporcu arasında katıldıkları maçlardan 13 madalya aldı. Şampiyonada 7 altın ve 6 gümüş ile bronz madalya kazanan sporculardan altın madalya kazananların Türkiye şampiyonasına katılacağı belirtildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aktif Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Hüseyin Uğuz, “Okullar arası küçük erkekler ve bayanlar karate il birinciliği müsabakalarına 15 sporcuyla katıldık. Yaklaşık 2 yıldır aralıksız çalışarak sporcularımızı müsabakalara hazırlıyorduk. 100 civarında karateci müsabakalarda mücadele etti. Aktif Spor Kulübü'nden 13 sporcu madalya kazandı. Bu sporculardan 7 tanesi altın madalya, 6 tanesi ise gümüş ve bronz madalya aldı. Altın madalya kazanan sporcularımız Türkiye şampiyonasında mücadele edecekler.” dedi.

Yorum Ekle