SON DAKİKA

Alaplı'da kaza;2 ölü

Alaplı'da TIR ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetti. 29 Ağustos, 2015 20:19 Güncelleme: 29 Ağustos, 2015 20:19 Alaplı'da kaza;2 ölü

Kaza, gece 03.30 sularında Ereğli-Alaplı karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre Kerim Arıkan yönetimindeki 67 SA 709 plakalı otomobil, kavşaktan dönüş yaptığı sırada bir tavuk çiftliğine malzeme getiren ve Ereğli istikametine seyir halinde olan Mehmet Kocaarslan (38) idaresindeki 14 ER 483 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile istinat duvarına çarpan otomobil sürücüsü Kerim Arıkan ve arkadaşı Mehmet Şenol araçta sıkıştı. Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile otomobilden çıkarılan Kerim Arıkan olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak çıkarılan Mehmet Şenol da kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Diğer yandan kazaya karışan kamyon sürücüsü Mehmet Kocaarslan, Jandarma karakolunda alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan kamyon sürücüsü, Beycuma Cezaevi'ne gönderildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

2 kişinin hayatını kaybettiği kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kamyonun kavşaktan dönüş yapmakta olan otomobile çarpması ve otomobilin savrularak duvara çarptığı görülüyor.

Yorum Ekle