SON DAKİKA

ALAPLI'DA İŞÇİ SERVİSİ DEVRİLDİ:6 YARALI

Alaplı'da işçileri taşıyan servis aracı devrildi. Kazada araç sürücüsü ile birlikte 14 kişiden 5'i yaralanırken, yaralılar Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. 31 Aralık, 2013 10:31 Güncelleme: 31 Aralık, 2013 10:31 ALAPLI'DA İŞÇİ SERVİSİ DEVRİLDİ:6 YARALI

Alaplı'da işçileri taşıyan servis aracı devrildi. Kazada araç sürücüsü ile birlikte 14 kişiden 5'i yaralanırken, yaralılar Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.

Kaza, sabah saat 08.00 sularında Akçakoca Alaplı Karayolu, Alaplı bölge trafik önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Akçakoca'dan Alaplı'ya tekstil işçilerini taşıyan Soner Haşıl idaresindeki 81 AL 850 plakalı minibüs, Alaplı Bölge trafik istasyonu önünde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce direğe çarptı daha sonra da takla attı. Araç içerisinde bulunan 14 işçiden Hatice Başak, Elif Aktaş, Halil Aktaş, Melahat Özkan, Zihnet Cingirit, Damla Alkan ve sürücü Soner Haşıl yaralandı. İşçilerin yardımına bölge trafik istasyonunda görevli polis memurları koştu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları Alaplı ve Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı.

Kaza sırasında araçta bulunan işçilerden Şükrü Doğan, yolun kaygan olduğunu, aracın dönmeye başladığını ve daha sonra da takla attığını söyledi. Kazada hasar gören minibüs çekici vasıtasıyla düzeltilirken, Alaplı Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekipleri tarafından da yol temizlik çalışması yapıldı. Çalışmaların yapıldığı sırada yol trafiğe kapatıldı.

Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hatice Başak, Elif Aktaş, Halil Aktaş, Melahat Özkan, Zihnet Cingirit ve sürücü Soner Haşıl ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Damla Alkan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Yorum Ekle