SON DAKİKA

Alaplı'da çıkan yangında 1 Kişi hayatını kaybetti

Alaplı'ya bağlı Yeni Siteler Mahallesinde bulunan 3 katlı binan çatı katında çıkan yangında bir genç ve annesi yaralandı. Yangına müdahalede bulunan 3 itfaiye eri yaralanırken, anne Altun S. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 30 Ekim, 2020 07:42 Güncelleme: 30 Ekim, 2020 07:42 Alaplı'da çıkan yangında 1 Kişi hayatını kaybetti

 Alaplı'ya bağlı Yeni Siteler Mahallesinde bulunan 3 katlı binan çatı katında çıkan yangında bir genç ve annesi yaralandı. Yangına müdahalede bulunan 3 itfaiye eri yaralanırken, anne Altun S. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Yangın, dün gece saat 01.45 sıralarında ilçeye bağlı Yeni Siteler Mahallesi, Çekirdek Tepesi mevkide meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, anne Altun Sever(41) ve oğlu Eren Sever(17)’nin yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangının geç fark edilmesi hızla büyümesine neden oldu. Yükselen alev ve dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 sağlık ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürme çalışması başlattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken Anne Altun Sever Ve oğlu Eren Sever Yaralı olarak kurtarıldı. Olay yerine kısa sürede gelen 112 sağlık ekipleri yangında yaralanan Altun S. ve oğlu Eren S.'ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından, ambulansa alarak çevre hastanelere kaldırdı.

 

Yorum Ekle