SON DAKİKA

Alaplı'da CHP-İYİ Parti ittifakı

3 üye CHP'ye geçiyor. CHP 2 Belediye Meclis üyeliği verecek 13 Şubat, 2019 08:50 Güncelleme: 13 Şubat, 2019 08:50 Alaplı'da CHP-İYİ Parti ittifakı

Alaplı,(S.Rota Haber)-Yerel seçimde CHP-İYİ Parti arasında sürdürülen ve anlaşmaya sonuçlanan işbirliği protokolü uyarınca Alaplı'da parti kurmayları arasındaki görüşmelerde uzlaşma sağlandı.

Önceki akşam İYİ Parti İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda Belediye Meclisine aday olmak isteyenler için 2 kez oylama yapıldı. Halit Tekin ve Macit Yaman arasında oy dalgalanması yaşandı.

İlçe Başkanı Erdoğan, Halit Tekin, Macit Yaman 'ın Belediye Meclis üyeliği adaylığından istifa ederek CHP'ye geçeceklerini bildirdi. Tekin ve Yaman ile birlikte ,Yönetim Kurulu üyesi Şenol Usaç'ın oğlu Mimar Batuhan Usaç da CHP'ye üyelik için başvuracak. CHP'nin ise Belediye Meclis üyeliği sırasında İlk 5 sıra içerisinde 2 üyelik vereceği öğrenildi.CHP'nin hazırlayacağı Belediye Meclis üye aday sıralaması listesinde yer alamayacak yeni CHP'li üyenin kim olduğu belli olacak.

Yorum Ekle