SON DAKİKA

Alaplı TSO'dan geleneksel ramazan iftarı

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel İftar yemeği düzenlendi. 01 Temmuz, 2015 08:35 Güncelleme: 01 Temmuz, 2015 08:35 Alaplı TSO'dan geleneksel ramazan iftarı
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel İftar yemeği düzenlendi. Alaplı Yılmazlar düğün salonda düzenlenen İftar yemeğine, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş,Alaplı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci,Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker,Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir,AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır,MÜSİAD Ereğli Şubesi Başkanı İbrahim Sezer,İl genel meclis üyeleri,daire müdürleri,muhtarlar,dernek başkanları,TSO üyeleri ve esnaf katıldı.yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programında konuşan Alaplı Ticaret ve sanayi odası başkanı Recep Ocak  "Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediye Başkanımız Nuri Tekin ve Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişare ederek İlçemizde güzel hizmetler yapacağız". dedi.

Alaplı TSO'nun düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, seçildiği günden bu güne kadar Alaplı'da yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e çok teşekkür ettiğini söyledi.

Alaplı'dan seçilen Zonguldak Milletvekili olan Faruk Çaturoğluna çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar dilediğini belirten Ocak, İnşallah değerli Belediye Başkanım ve Milletvekilim kol kola vererek Alaplı'yı hak ettiği yere taşıyacaklarına Alaplının bu zamana kadar kırılamayan kabuğunu kırarak bundan sonraki zamanda da TSO ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte hep beraber Milletvekilimizle, Belediye Başkanımızla ve Odalarla birlikte istişare ederek daha güzel hizmetler yapacağımızdan eminim." diye konuştu.

Yorum Ekle