SON DAKİKA

Alacak verecek davasında kan aktı..

Alacak verecek davasında kan aktı.. 12 Ekim, 2017 12:40 Güncelleme: 12 Ekim, 2017 12:40 Alacak verecek davasında kan aktı..

Ereğli'de iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. Kavgada kullanılan av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralanan b ir kişi ambulansla Ereğli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili bir kişi de göz altına alındı.

Olay ilçeye bağlı Bağlık Mahallesi Tezel Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önceden alacak verecek davasından dolayı husumet bulunan Y.Ç., C.O., E.A., T.G. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede sonra kavgaya dönerken, Y.Ç. kavga sırasında yanında bulunan av tüfeği ile bir el ateş etti. Av tüfeğinden çıkan saçmalardan yaralanan T.G., mahallelinin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. T.G. nin vücuduna saçmaların isabet ettiği ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaya karışan C.O. ise, olaydan hemen sonra kaçtığı, polis tarafından yolda otururken bulundu. Vurulduğunu iddia eden C.O. nun herhangi bir yara almadığının belirlenmesi üzerine C.O. polis merkezine götürüldü. Olaydan hemen sonra Y.Ç. polise teslim olurken,  C.O., E.A. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayda kullanıldığı iddia edilen av tüfeği uzun süre polis tarafından aranmasına rağmen bulunamadı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle