SON DAKİKA

Aksu: “Mücadeleye devam”

Vatan Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Alev Aksu, genel seçimde alınan sonuçları gazetemize değerlendirdi.Aksu: “Yılmadan mücadelemize devam edeceğiz” dedi. 29 Haziran, 2015 18:33 Güncelleme: 29 Haziran, 2015 18:33 Aksu: “Mücadeleye devam”

Aksu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Seçim sonuçları üzerine yapılabilecek tespitler şunlardır: Seçimde en büyük yenilgiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan ve AKP almıştır. AKP yi dağılma süreci beklemektedir. Ve büyük bir korku içindedirler. Bu korku; yani hesap verme korkusu iç ihaneti ve partiyi terk etmeleri hızlandıracaktır. İkinci olarak, CHP ve MHP seçimi kaybetmiştir. AKP nin bu kadar oy kaybetmesi karşısında CHP nin oy kaybetmesi yenilgiden başka bir şey değildir. Sonuç olarak sistemin dört partisinden üçü seçimden yenilgiyle çıkmıştır. Bu da sistemin tıkandığının göstergesidir. Sistem partilerinin seçim sürecinde yaptıkları tüm kara propaganda, psikolojik savaş ve algı operasyonları karşısında yine kendileri kaybetmiş kazanan ABD olmuştur.

Bu seçim sonucunun karşısında PKK meclise girmiş silahlı bölücülerin cüreti artmıştır. Türkiye bu sistem partileri tarafından yönetilebilecek bir ülke olmaktan çıkmıştır.Ülkenin hiç bir sorununa çözüm bulamayacak partilerin oluşturacağı koalisyon Türkiye’yi yönetemez. Gelelim Vatan Partisine; Bizler elimizdeki imkanlarla iyi bir seçim kampanyası yürüttük ama yerelde ama genel de. Türkiye'nin en itibarlı yazarları, aydınları partimizi desteklediklerini  ilan ettiler. hepsinden önemlisi arkamız da daha önceki seçimlerin hiç biriyle kıyaslanamayacak başarılar ve bu başarılarınn getirdiği itibar vardı. Neydi onlar; 'Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının çökertilmesi, soykırım yalanı konusunda edinilen zafer.'' Aldığımız sonucu açıklamada belirleyici olan saptama yaşadığımız gerçekliktir.

''HDP barajı geçmezse savaş başlar ülke kan gölüne döner'' söylemleri

''AKP nin bana oy vermezsen ekonomi çöker tehtitleri'' toplumun üstünde oldukça etkili oldu. Halk sistemin patron ve efendilerine taviz vererek tehlikeyi savuşturabileceğini düşündü. Vatan Partisinin örgütlenme ve mücadele çağrısını bu sebeplerden dolayı göze alamadı. Biz Türkiye’nin her tarafındaki öncü birikimle buluştuk, gerçeklik budur. Vatan partisi Ülkenin büyük halk hareketine doğru gittiğinin tespitindedir, yaşamakta olduğumuz ve daha da ağırlaşacak krizlerden Ülkeyi çıkaracak ve Türkiye’yi Milli Hükümetine kavuşturacak biricik partidir. Vatan Partililer olarak bizler önder ve öncüyüz. Bizleri bekleyen tarihsel görevin bilincinde olarak son nefesimize kadar bu millet için mücadeye devam edeceğiz. Yüce Tük Milletinin bundan hiç şüphesi olmasın.”dedi.

Yorum Ekle