SON DAKİKA

AKM’ye 350 Kişilik Modern Salon

Kdz. Ereğli Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) geçtiğimiz aylarda yaptığı dış kaplama, çatı, sergi salonları tadilatlarının ardından, şimdi de eski sinema salonu komple yenileyerek modern bir salon haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 19 Ağustos, 2022 14:07 Güncelleme: 19 Ağustos, 2022 14:07 AKM’ye 350 Kişilik Modern Salon

Kdz. Ereğli Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) geçtiğimiz aylarda yaptığı dış kaplama, çatı, sergi salonları tadilatlarının ardından, şimdi de eski sinema salonu komple yenileyerek modern bir salon haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, ilgili mühendislerle birlikte AKM’de süren çalışmaları inceledi. 

“MODERN, ÇOK AMAÇLI 350 KİŞİLİK SALON YAPIYORUZ” 

Cömert, AKM’de süren çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

“Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatlarıyla daha önce AKM’nin dış cephe ve sergi salonlarında düzenlemeleri tamamlandı ve kullanılıyor. Eski sinema salonunda belirli düzeltmeler yapıldı. Ana sahne aşağı indirildi. Tiyatro, konferans ve toplantı olacak sekilde büyütüldü. 

KULİSLER DE YENİLENİYOR 

350 kişi oturma kapasiteli modern bir salon haline gelecek. Sahne arkasındaki kulisleri de yeniliyoruz. Lavabo tuvalet de konuluyor. Hepsi hizmete hazır halde halkımızın hizmetine sunulacak.”

 

Yorum Ekle