SON DAKİKA

Akdemir: "Çalışmanın sonuna yaklaştık"

Başkan Akdemir: “Kent trafiğini rahatlatmak için yapmış olduğumuz yol genişletme çalışmasının sonuna yaklaştık” 26 Haziran, 2018 15:49 Güncelleme: 26 Haziran, 2018 15:49 Akdemir: "Çalışmanın sonuna yaklaştık"

   Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Uğur Mumcu Kavşağında devam eden yol genişletme çalışmaları son aşamaya gelindi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak trafiğinin rahatlaması için alternatif yol yaptıklarını belirterek, yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:  

    Şehrimiz trafik bakımından zor bir duruma geldi. Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla, Uğur Mumcu Kavşağı’nda yol genişletme çalışması başlattık. Emniyet Müdürlüğü’müzün de desteği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde de bitirmeyi hedefliyoruz. Şuan trafiği kısa süreli kapattık. Bundan sonra bir nebze de olsa, vatandaşlarımız trafik konusunda rahatlayacaklardır. Şehrimizdeki trafik keşmekeşi önlemek için çözümler arıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle