SON DAKİKA

AK PARTİ’DEN “TANITIM” ŞÖLENİ!..

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından organize edilen Belediye Başkan Aday tanıtım toplantısı şölen havasında geçti. 09 Şubat, 2014 13:02 Güncelleme: 09 Şubat, 2014 13:02 AK PARTİ’DEN “TANITIM” ŞÖLENİ!..

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından organize edilen Belediye Başkan Aday tanıtım toplantısı şölen havasında geçti.

Ak Parti’nin Zonguldak merkez ilçe ve beldelerin toplam 25 Belediye Başkan Adayının tanıtıldığı toplantıda renkli anlar yaşandı. Ereğli grubu, adayları Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ı desteklemek adına Can Polat Pamay spor salonunda gerçekleştirilen tören sırasında tribünlerde 5 metrelik pankart açtı...

Gerçekleştirilen tanıtım toplantısına 22. Dönem TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan,  Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 22. Ve 23 Dönem Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen ile Belediye Başkan adayları ve partilerin belde ve ilçe Başkanları katıldı. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan ise, yolda geçirdiği rahatsızlıktan dolayı tanıtım toplantısına katılamadı!..

“HİZMET EDERLER, AYRIM YAPMADIK!..”

Yaklaşık 3 saat süren toplantının açılış konuşmasını 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptı..

Zonguldak ve Kdz. Ereğli Belediyelerinin CHP’li olduğu halde, hiçbir ayrım yapmadan hizmet etiklerinin altını çizen Ulupınar; “Zonguldak ve Ereğli’de ‘şu güzel’ oldu dediğiniz her hizmeti Ak Parti olarak biz yaptık. Zonguldak’ın altyapı sorumluluğu Belediye’de olmasına rağmen biz yaptık. Asfaltını biz döktük!. Vatandaşımıza hizmet için Zonguldak’a elimizden geleni yaptık.”, şeklinde konuştu…

“ARTIK ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR!..”

Ulupınar’ın konuşmasının ardından söz alan eski meclis başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise yaptığı konuşmasında Zonguldak’ta 25 Belediyenin de tamamını alacak ortamın olduğunu ve Ak Parti’de bunun başarabileceğini savunarak şunları söyledi.

Toptan; "27 Mayıs darbesi oluyor, 12 Mart muhtırası oluyor, 12 Eylül oluyor, 28 Nisan oluyor, 12 Şubat oluyor, oluyor da oluyor. Bunlardan etkilenmeden Türkiye pistin sonuna vardı ve havalandı. Artık hiç kimse kalkan bu uçağı, yani Türkiye'yi yeniden piste indiremeyecek. Türkiye'nin önüne takoz koymaya çalışanlar, Türkiye’nin hızını kesmeye çalışanlar, Türkiye'nin başına işler açmaya çalışanlar şunu bilmelidir ki, Türkiye geldiği yerden geri dönemez. Biz istesek de geri dönemez. Türkiye'nin hedefini engellemeye çalışanlar, içimize fitne sokmaya çalışanlar, bizi birbirimize gücendirmeye çalışanlar, karşılıklı kalplerimizi kırmaya çalışanlar var. Bu oyuna çok geldik, şimdi gelmeyelim. Birbirimizi sevmeye, birbirimizi kucaklamaya, birbirimizi muhabbeti devam ettirmeye çalışalım. Zonguldak’taki 25 belediyenin de tamamını alalım. Bu ortam var. Bunu başarabiliriz”, şeklinde konuştu..

“PROJESİ OLMAYANLAR, DEDİKODU YAPARLAR!..”

Bektaş, muhalefet tarafından son zamanlarda söylenen tek şeyin “Kozlu'yu sattı.” Sözü olduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Biz sattığımız Kozlu'da insanlara hizmet sunduk. 50 liralık evler 200 lira oldu. Zonguldak'ta 500 lira olan veler 100 liraya düştü. Ben mi doğru yaptım, Zonguldak mı doğru yaptı. Kazandık, sattık, hizmet yaptık. Kozlu'nun nüfusu 34 binden 40 bine çıktı, Zonguldak'ın nüfusu 109 binden 105 bine düştü. Ben mi doğru yaptım, onlar mı doğru yaptı. Sattığımız yerlerde yüzlerce insan sigortalı çalışıyor. Bu mudur satmak. Kozlu’daki işsizlik 3.4 ile Norveç’in bile altına düştü. Kozlu’da yaptıklarımız ortada. Bunu Zonguldak’ta da başaracağız. Benim bunu başaracağımı bildikleri için. Bu sözleri çıkarıyorlar. Projesi olmayanlar, dedikodu yapılıyor"

EREĞLİ EKİBİ İLGİ GÖRDÜ!..

Tanıtım toplantısına Ereğli’ye bağlı Gülüç, Ormanlı, Kandilli belde belediye başkan adayları ile birlikte yaklaşık 300 kişi katıldı!..

Ereğli Belediye başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın yanı sıra Gülüç Belde Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz, Ormanlı belde Belediye Başkan adayı Nail Eski ve Kandilli Belde Belediye Başkan adayı Mustafa Güldalı’nın da tanıtıldığı toplantının ilgi odağı büyük birliktelik sergileyen Ereğli kadın kolları ve Ak Parti Gençlik kolları oldu!..

Adayların açıklaması sırasında attıkları sloganlarla adayları destekleyen gençlik kolları, Ereğli adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın pankartını açan tek grup oldu!..

Program girişinde Uysal ile 22. ve 23. Dönem milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen’in samimi görüntüsü dikkatlerden kaçmadı..

SEVER, ÇOLAK VE GÜLTEKİN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ..

Tanıtım toplantısı sırasında, bu dönem aday olmayan Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ile beldeleri kapanan Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ve Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin’ine yaptıkları hizmetlerden dolayı Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri tarafından teşekkür plaketi verildi..

Yapılan konuşmaların ardından  ilk önce belde belediye başkan adayları ardından ilçe başkan adayları ile il Başkan Adayı tanıtılarak, adeta gövde gösterisinde bulunuldu.

Toplantı, çekilen toplu fotoğraf ve konfeti gösterisi ile son buldu.

 

 

Yorum Ekle