SON DAKİKA

AK Parti'den, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Kuyu'ya ziyaret

AK Partiden Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Kuyu'ya ziyaret 22 Şubat, 2018 15:38 Güncelleme: 22 Şubat, 2018 15:38 AK Parti'den, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Kuyu'ya ziyaret

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürü Kuyu, önceliklerinin devlet adına halka hizmet olduğunu belirterek“İnşallah birlik ve beraberliğimizi artan şekilde devam ettireceğiz” dedi.

Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, Kuyu’ya yeni görevinde başarılar dilediğini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü ile bugüne dek işbirliği içinde çalıştıklarını, Ereğli’ye hizmet ettiklerini belirten Çakır, “Bugünden önce emeği geçenlere, bundan sonra emeği geçeceklere teşekkür ediyoruz Ereğli halkı adına. Bizler elimizden geldiğince sizlere destek olmaya hazırız. Sizlerin daha rahat imkanlarda çalışması için elimizden gelen katkıyı koymaya çalışacağız” dedi.

Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu ‘da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“Burada hem il emniyet müdürlüğünü temsil ediyoruz, devletin bir unsuru olarak görev yapıyoruz. Devletin bir çalışanı olarak halka hizmet götürmek adına burada çalışıyoruz. İşimiz Ereğli’ye hizmet. Ereğli halkının huzurlu ve rahat bir yaşam sürmesini sağlamak. Bunun için teşkilatımıza yardımcı unsurlar olarak sizler de baştacı unsurlarımızdansınız. Her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek bizim için ayrı bir destek ve gurur kaynağı. Bizler bu desteği yanımızda hissettiğimiz sürece görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

İnşallah vatandaşımıza layık olabiliyoruzdur. Bizim için öncelik devlet adına vatandaşımıza hizmet. Siz de bize destek olduğunuz için sizin nezdinizde tüm siyasi partilerimize, hem diğer devlet dairelerimize, yerel yöneticilere teşekkür etmek istiyoruz. Bizim en büyük yardımcılarımız başta yerel yöneticiler olmak üzere sizlersiniz. İnşallah yüzünüzü kara çıkartmıyoruzdur. Çıkartmamaya da çalışacağız bundan sonra. Geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimizi artan şekilde devam ettireceğiz. Devam ettiği sürece Ereğli halkı da huzurlu ve rahat bir hayat sürecektir.”

Ziyarette, bazı belediye meclis üyeleri, partinin ilçe ve belde yöneticileri ile partililer de hazır bulundu.

Yorum Ekle