SON DAKİKA

AK PARTİ'DEN CANDAN'A GÖRKEMLİ KARŞILAMA

AK Parti Genel Merkezinin Zonguldak’ın ilçe ve belde adaylarını açıklamasının ardından Ereğli’ye gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Akçakoca sapakta yaklaşık 200 araçlık bir konvoy eşliğinde karşılandı. 02 Şubat, 2014 12:17 Güncelleme: 02 Şubat, 2014 12:17 AK PARTİ'DEN CANDAN'A GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği karşılamaya, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ve teşkilatı, AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu ve Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, Ormanlı Belde Belediye Başkan adayı Nail Eski, Kandilli Belde Belediye Başkan adayı Mustafa Güldalı'nın yanı sıra ilçe ve belde yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı..

Karşılama töreninde Halil Posbıyık’a muhalefet ettiği gerekçesiyle işyeri mühürlenen bağımsız belediye meclis üyesi Aydın Karadağ’ın da olduğu dikkatlerden kaçmadı..

“ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI!..”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, genel merkez tarafından adı açıklanan adaylarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu..
Adaylık açıklamasında geç kalınmadığının altını çizen  Candan ; “Aday açıklanmasının sebeplerini az çok hepimiz biliyoruz. Ama çokta geç sayılmaz. Önümüzde tam 2 aylık bir süreç var. Biz bu süre içerisinde Zonguldak’ın kaderini değiştirmek istiyoruz.  Ereğli ve Alaplı bizler için önemli bölgelerden bazıları. Ereğli’yi Hüseyin Uysal’a, Alaplı’yı da Nevzat Çimenoğlu’na emanet ettik.”, şeklinde konuştu..

“EREĞLİ'NİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR!..”

Ereğli Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal’da adaylığının açıklanma sürecinde destek veren herkese teşekkür ederek, “Beni bu görev getiren partime teşekkür ediyorum. Milletvekilimizin de dediği gibi Ereğli’nin ve bölgenin değişime ihtiyacı var. Değişim güzeldir, değişim olmazsa yaşam olmaz ve ilerleme olmaz diyorum. Şimdilik bu kadar” dedi.

“BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ!..”

Candan ve Ak Parti heyeti, Alaplı AK Parti İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Burada bir konuşma yapan AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Dr. Nevzat Çimenoğlu da Alaplı’yı daha iyi yerlere getirmek istediklerini belirterek şunları söyledi: “Genel Başkanımız ve Zonguldak Milletvekillerine özellikle de Ercan Candan’a teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz onların bu güvenini layığı ile yerinde getirmek onların başını dik tutmak inşallah 60 gün sonra güzel bir sonuç alacağız. Milletvekilimiz Ercan Candan’ın desteği ile Alaplı’yı daha güzel yerlere getireceğimize inanıyorum. Alaplı’mıza memleketimize hayırlı olsun”
Basın açıklamasının ardından tekrar 200 araçlık konvoyla yola çıkan partililer Gülüç Belde Teşkilatına uğrayarak; partililerle selamlaştılar. Gülüç’ün ardından Kdz. Ereğli İlçe teşkilatına gelen Prof Dr. Ercan Candan ve partililer burada geniş çaplı bir basın açıklaması yaptılar.

“4’DE 4 YAPACAĞIZ!..”

AK Partinin 2 ay sonraki seçimlere hız kesmeden çalıştığının altını çizen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır; “Ereğli’de, Gülüç’te, Kandilli’de ve Ormanlı’da seçimi alacaklarını ve 4’de 4 yapacaklarını belirtti. Ak Parti’nin tek vücut olarak hız kesmeden yola devam ettiğini belirten Çakır: “Gece gündüz demeden girmediğimiz mahalle, sıkmadık el bırakmayacağız. Söz veriyorum”, şeklinde konuştu..

“30 MART MİLAT OLACAK!..”

Çakır’ın ardından söz alan AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ettikten sonra, “Başarıya ulaşmak için hep birlikte çalışmalıyız”, dedi..
Uysal; “Sayın Başbakanımızın dediği gibi, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Bugünden sonra ‘bir’ olarak hizmet edeceğiz. Bizler diyoruz ki geleceğimize köprü kuralım. Bende bunun sözünü size veriyorum. 30 Mart bir milat olacak 30 Mart’tan sonra Kdz. Ereğli bir dünya kenti olacak”, şeklinde konuştu..

“BU KENTTEN ARTIK KARABASANLARIN GİTMESİ GEREKİYOR!..”

Uysal’ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan, Ereğli’nin üstüne çöken karabulutların artık dağılması gerektiğini belirterek;  “Ereğli'de bu karabasanın artık gitmesi gerekiyor.”, dedi

 

Candan; “Ereğli’de artık bir değişim vakti gelmiştir. Artık sancılar başlamıştır. 2 yıldır belediyeyi takip ediyorum. Ereğli’ye bakıyoruz. Ciddi sıkıntılar var ve bu sıkıntılar Ereğli’yi içinden çıkılmaz bir duruma soktu. Hüseyin Bey genel merkezimiz tarafından bu sıkıntıları çözebileceğine inandığı için aday gösterildi. Ben inanıyorum ki hepiniz sanki Hüseyin bey olacakmış gibi çalışacaksınız. Onu yalnız bırakmayacaksınız.  Çalışmak mecburiyetindeyiz. Artık bu kentin değişime ihtiyacı var. Artık bu kentin önünün açılması gerekiyor. Artık bu kentte kavganın bitmesi gerekiyor. Artık bu kentte yatırımcıların rahat yatırım yaması gerekiyor. Artık bu kentte yasal prosedürleri yerine getirmişse, esnafın ruhsatlarını alması gerekiyor. Kısacası artık bu kentin üzerindeki kara bulutların, karabasanların kalkması, gitmesi gerekiyor. Ben Hüseyin Beye kefilim ve kendisiyle ev ev gezeceğime söz veriyorum”, şeklinde konuştu..  
Yorum Ekle