SON DAKİKA

Ak Parti’de engelli komisyonu kuruldu

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı bünyesinde Engelli Komisyonu kuruldu. 06 Aralık, 2015 17:00 Güncelleme: 06 Aralık, 2015 17:00 Ak Parti’de engelli komisyonu kuruldu

Komisyonun amacının parti çatısı altında İlçe genelindeki engellilere yönelik çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunmak ve engelli vatandaşlara yardımcı olmak olduğunu belirten AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Başkanlığını partimizin emektarı, 25. ve 26. Dönem Engelli Kontenjanından Milletvekili Aday Adayımız Erol Acar’ın yaptığı Engelli Komisyonumuz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü itibariyle çalışmalarına başlamış bulunmaktadır.

AK Parti hükümetleri, her zaman ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesiyle geliştirilen politikalarla engellilerin yaşamını kolaylaştıran, refah seviyesini yükselten tedbirleri almış, almaya da devam etmektedir.

Engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, bizlerin ve kısacası tüm insanların ortak sorunu olarak kabul ettik. Bizler her gün engellilerimizle beraberiz, onların her türlü sorunlarıyla hemhal oluyoruz.

Bakım, sağlık hizmetleri ve nakdi yardımlar olmak üzere 'sosyal devlet olma' anlayışının bir gereği olarak engellilerimizin her zaman yanındayız; istihdam alanlarını genişletiyor, mesleki eğitim çalışmalarına hız veriyoruz.

Bizler engelli kardeşlerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceğiz.”

 

Yorum Ekle