SON DAKİKA

AK PARTİ SEÇİMÇALIŞMALARINA PAZAR GÜNÜ'DE DEVAM ETTİ

Ereğli'de, AK Parti heyeti, bugün kü seçim çalışmalarına pazar günü de devam etti 23 Şubat, 2014 18:43 Güncelleme: 23 Şubat, 2014 18:43 AK PARTİ SEÇİMÇALIŞMALARINA PAZAR GÜNÜ'DE DEVAM ETTİ

Ereğli'de, AK Parti heyeti, bugün kü seçim çalışmaların iki yönlü sürdürdü.
Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre, sabah saatlerinde AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’ın da katıldığı kahvaltıda, adeta “birlik-beraberlik” görüntüsü yansıtıldı.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya
AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, AK Parti eski İl Başkanı Celil Uzun, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca, Partinin kurucu ilçe başkanı Muhammed Köse, eski İlçe Başkanı Erol Şahin, Gülüç Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz, Ormanlı Belediye Başkan adayı Nail Eski, Kandilli Belediye Başkan adayı Mustafa Güldalı, belediye meclis üyesi adayları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda yaklaşan yerel seçimlerde izlenecek strateji hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Uçar, Çakır ve Uysal ile beraberindekiler, sahil bandından yürüyerek, vatandaşlarla sohbet ettiler.  Bozhane Barınağı’ndaki Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Firuz Yılmaz ve Bozhane’deki gençlerle bir araya gelen AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, her zamanki gibi sohbet sırasında görüşülen sorunları not aldırdı.
Uysal, ilçenin önemli sorunu olan işsizliğe yönelik 36 proje ürettiklerini belirterek, “Ereğli’de işsizliği bitireceğiz. Her zaman istişare halinde olacağız. Sorunları birlikte çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Yorum Ekle