SON DAKİKA

AK Parti köy toplantılarına başladı...

AK Parti Kdz.Ereğli İl Genel Meclis Üyesi adayları köy toplantılarına start verdi. 06 Mart, 2019 15:49 Güncelleme: 06 Mart, 2019 15:49 AK Parti köy toplantılarına başladı...

Her seçimde AK Partiyi yalnız bırakmayarak yoğun destek veren Yalnızçam Köyünde ilk toplantısını gerçekleştiren AK Parti il Genel Meclis Üyesi adayları Rıfkı Gültekin, Ali Kemal Karaca, Hüseyin Engin, Ayhan Taşdelen ve Yalçın Duman 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde hizmetlerin devamı için yeniden destek istediler.

Toplantıda söz alan Yalnızçam Köyü Muhtarı Sabahattin Akkaya yaptığı konuşmada; Öncelikle her zaman irtibat içinde olduğumuz İl genel Meclis üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek, AK Parti İktidarından önce köyümüzün yolları çamur içindeydi, köylümüz arabayla bile geçemiyordu, bi araba geçtiğinde arkasında üçyüz metre boyunca toz duman oluşurdu. Köyümüzün içme suyu olsun, okul sorunu olsun bir çok sorunumuz vardı. Şimdi çok şükür AK Parti iktidar olduktan sonra İl genel meclis üyelerimizle birlikte çok şükür yollarımız asfalta kavuştu, mahallelerimiz parke taşla döşendi, çocuklarımızın eğitim aldığı okul sorunumuz vardı yeni okulumuz yapıldı. Hizmetlerinden dolayı AK Parti yetkililerine, il genel meclis üyelerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hizmeti alan köylümüzde her zaman sizlere en büyük desteği verdi, vermeye de devam edecek inşallah dedi.

Ak Parti İl genel meclis üyesi adayı Rıfkı Gültekin, köy sakinlerine yaptığı konuşmalarda bu güne kadar sizlerin desteği ile yüzümüz ak olarak, sizlerden aldığımız güç ile Zonguldak’ta Ereğlimiz için çalışmaktayız. Ereğli’nin 93 köyü var, hepsine hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Köyümüzün sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. AK Parti “Önce Memleket Önce Millet” sloganı ile çalışmaktadır. Yeni dönemde köylerimiz eksiklerini tamamlamak ve yeni projelerimizi hayata geçirmek için bir kez daha sizlerin desteklerini bekliyoruz dedi.

DAĞLICA KÖYÜ ZİYARET EDİLDİ

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adaylarının ikinci durağı ise Kdz.Ereğlinin en büyük nüfusuna sahip köylerinden biri olan Dağlıca Köyüne gerçekleşti.

Burada Dağlıca Köyü sakinleri ile bir araya gelen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları öncelikle Ak Parti hükümetleri ve son dönemde köye yapılan hizmetleri dile getirerek, yeni dönemde yapılması planlanan çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdiler.

Yeni dönemde tarım ve hayvancılık başta olmak üzere çeşitli istihdama dayalı bölge tekstil atölyelerinin yapımı ve bölge halkına ekonomik kazançlar sağlayacak olan projelere öncelik verileceği , bunun yanında köylerimiz temel ihtiyacı yol,su, enerji , eğitim, çocukların oyun parkları ve alt yapı – kanalizasyon işleri hakkında da çalışmaların hızla devam edeceğini ifade eden İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen, Köylere biri hizmet edecekse AK Parti Hükümeti edecektir. Zonguldak’ta 31 İl Genel Meclis Üyesi var, Ereğliden altı Meclis üyesi adayımızın tamamını göreve göndermeniz ile Ereğlimize gelecek hizmetlerin daha güçlü olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu güne kadar bizlere verdiğiniz büyük destek için çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde sizlere hizmet için gayret ediyoruz. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde de 6 AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayımızın tamamının görevlendirilmesi hususunda her zamankinden daha çok destek bekliyoruz inşallah dedi.

Gerçekleşen toplantıda AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adaylarına köylerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dağlıca Köyü Muhtarı İbrahim Aydın, Ak Parti il genel meclis üyeleri ile birlikte her zaman görüştüklerini ve köyün ihtiyaçların giderilmesi konusunda çok destek olduklarını ifade etti. 

ESENKÖY KÖYÜNE SU MÜJDESİ

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adaylarının üçündü durağı ise Esenköy köyü oldu.

Esenköy toplantısında bölgeye yapılan hizmetler anlatılırken köyün su sorununun giderilmesi için gerçekleştirilen yeni sondaj kuyusundan çıkan numunenin sonucunun alınması ile bu sorununda ortadan kalkacağı müjdesi verildi.

Yorum Ekle