SON DAKİKA

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN HUZUR EVİ'NE ZİYARET

Ereğli'de, seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İlçe Teşkilatı’nda, kadın kolları da çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. 19 Şubat, 2014 10:44 Güncelleme: 19 Şubat, 2014 10:44 AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN HUZUR EVİ'NE ZİYARET

Parti’den yapılan açıklamaya göre, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Cahide Bilgin, beraberinde AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal’ın eşi Sevil Uysal, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Köse ve kadın kolları üyeleriyle İzmirliğioğlu Huzurevi ile Ereğli Kız Yetiştirme Yurdu’na ziyaretlerde bulundu.
Partinin Ereğli Belediyesi meclis üyesi adayları Aygül Subaşı ve Gülper İnce Tüzel, ilk olarak huzurevini ziyaret ederek yaşlılara çiçek hediye ederek ellerini öptüler. Huzurevi sakinleri ile bir süre oturup, sohbet eden AK partili kadınlar, yaşlıların, depremler nedeniyle hasar oluştuğu iddiasıyla boşaltılma kararı verilen huzurevi binasından ayrılmak istemeklerini dile getirmeleri üzerine, Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal’dan bilgi aldılar.
Bilgin, Uysal ve beraberindekiler daha sonra Ereğli’deki Kız Yetiştirme Yurdu’na geçerek, buradaki öğrencilerle bir araya gelip, sohbetler etti. Öğrencilerin talep ve sorunlarını dinleyen heyet gerekli notları aldıktan sonra yurttan ayrıldı.

 

Yorum Ekle