SON DAKİKA

AK Parti ilçe teşkilatı 30 Ağustos'u hiçe mi saydı?

Türk Bayrağı Tüzüğüne Ereğli Ak Parti İlçe Teşkilatı karşı mı? geliyor... 30 Ağustos, 2019 11:00 Güncelleme: 30 Ağustos, 2019 11:00 AK Parti ilçe teşkilatı 30 Ağustos'u hiçe mi saydı?

Özgürlüğün ve bağımsızlığın simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurttta olduğu gibi Ereğli'de gerçekleştirilen tören ile kutlandı.

Kdz. Ereğli'de tüm resmi daireler, kamu kurum kuruluşları başta olmak üzere vatandaşlar ilçe'yi Türk bayrakları ile donattı. Ancak Kdz. Ereğli AK Parti İlçe teşkilatı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıl dönümün de Türk Bayrağı ve Atatürk posterini teşkilat binasına asmaması dikkatlerden kaçmadı.

Türk Bayrağı Tüzüğünün 11. Maddesinde Milli Bayram, genel tatil ve hafta tatili günlerinde bayrak çekilecek yerler arasında tören düzenlenen alanlar ile yönetmelik veya yönergelerde belirlenen tören alanları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, siyasi parti merkez, il ve ilçe teşkilatları, fabrikalar, İşletmeler yer alıyor. Fakat Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı bu bayramda da hem Türk Bayrağını hem de Atatürk posterini asmadı. 

Vatandaşlarından dikkatlerinden kaçmayan bu görüntü tepkilere neden oldu.

 




Yorum Ekle