SON DAKİKA

AK Parti Gençlik Kolları kongresine covid-19 engeli

AK Parti Gençlik kolları olağan kongresi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Berat Gülay’ın covid-19’a yakalanması sonucu ertelendi.. 22 Ekim, 2020 08:45 Güncelleme: 22 Ekim, 2020 08:45 AK Parti Gençlik Kolları kongresine covid-19 engeli

AK Parti Gençlik kolları olağan kongresi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Berat Gülay’ın covid-19’a yakalanması sonucu ertelendi. 

Konuyla ilgili AK Parti'den yapılan açıklama şöyle: 

Zonguldak İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Berat Gülay'ın Korona virüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıkmıştır. Gençlik Kolları Yönetimlerimizde şuan Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan veya herhangi bir belirtiye sahip başka bir kişi yoktur. Bu vesileyle, tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz. 

Yaşanan bu gelişme üzerine tedbir amacıyla, önümüzdeki 2 hafta içerisinde yapılacak olan kongre ve toplantılarımız ertelenmiştir. 

Bu nedenle, 23 Ekim Cuma günü yapılacağını sizler vasıtanızla kamuoyuna duyurduğumuz KdzEreğli 6. Gençlik Kolları Olağan Kongremiz ileri bir tarihe ertelenmiş olup; yeni tarih belirlendiğinde sizlerle paylaşılacaktır.

 

Yorum Ekle