SON DAKİKA

Ak Parti adaylarını tanıttı…

Ak Parti adaylarını tanıttı… 14 Ocak, 2019 07:47 Güncelleme: 14 Ocak, 2019 07:47 Ak Parti adaylarını tanıttı…

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için yarışacak olan adayların tanıtımını gerçekleştirdi.

Site Kapalı Spor Salonu’nda yapılan tanıtım programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, ilçe ve belde başkanları, belediye başkan aday adayları, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı.

Oldukça coşkulu olan salonda ellerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayrakları sallanarak AK Parti’nin seçim müzikleri çalındı.

TOSUN: ZONGULDAK BAĞIRA BAĞIRA SİZİ ÇAĞIRIYOR”

İl Başkanı Zeki Tosun, açılış konuşmasına şiirle başlayarak konuşmasına şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Artık hiçbir şey eskisi olmayacak’ sözü var. Biz de Zonguldaklılara söylüyoruz: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bugün yeni bir yolun başlangıcındayız. Burada millete aşık bir topluluk var. Yolumuz uzun, bizim işimiz bu, omuz omuza verince bize yol mu dayanır. Bizleri bugün bir araya getiren Zonguldak’tır. Zonguldak’ta ki hizmetsizlik bizi çağırıyor. Zonguldak bağıra bağıra bizi çağırıyor.”

ALAN: “ZONGULDAK’IN ARTIK KAYBEDECEK ZAMANI YOK”

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek “Hep birlikte el ele vererek, gönül gönüle vererek, çalışmaya, hizmet etmeye var mısınız? Zonguldak’ın artık kaybedecek zamanı yok. Bizler inandık, sizler de inanın. Söz veriyorum mutlu ve huzurlu bir Zonguldak inşaa edeceğiz” dedi.

UÇAR: “ADAY OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZ ADAYMIŞ GİBİ HEPSİ ÇALIŞACAK”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “Zonguldak halkı yerelde hizmete aç, Zonguldak merkezde inşallah 8 yıllık hizmet eksiğini biz tamamlayacağız. Zonguldaklılardan teveccüh istiyoruz. Aday olmayan arkadaşlarımız adaymış gibi hepsi çalışacak. Hepimiz hizmet etmek için yollar açıktık. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

ÇOLAKOĞLU: “ARTIK DURMAK YOK”

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da “Aday adaylığı süreci bitti. Artık durmak yok 30 Mart akşamına kadar hep birlikte durmadan çalışacağız” dedi.

TÜRKMEN: “YENİ DÖNEMDE HİZMETİ FAZLASIYLA ALACAKSINIZ”

Milletvekili Polat Türkmen, bütün belediyelerde AK Parti Belediyesinin bayrağı olacağını belirterek “Yeni dönemde hizmeti fazlasıyla alacaksınız. Biz bizim insanımıza güveniyoruz. Zonguldaklıya güveniyoruz” dedi.

KANDEMİR: “ZONGULDAK YARININI İNŞA ETMEYE HAZIR”

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, aday tanıtım programında teşkilat üyelerine ve belediye başkan adaylarına ince mesajlar verdi. Kandemir, Zonguldak Merkez belediyesini alacak enerjiyi salonda gördüğünü belirterek şunları söyledi; “Adaylarımız aşkla ve sevdayla mücadele edecekler, inancım tam. Salona gelip bu coşkuyu bu heyecanı görünce, atmosferi görünce ‘Zonguldak yarınını inşa etmeye hazır’ diyorum. Ülkemiz çok zor zamanlar atlattı. Bu coğrafya merhametin başkentidir. Dara düşen, başı sıkışanın sığınadır Anadolu. 15 Temmuz’da insanlarımız ‘Bu çınarı yıktırmayız, Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyiz’ dedi ve çok şükür bugünlerdeyiz. Her defasında bu millet gereken dersi verdi. Bir taraftan ülkenin geleceğine, ülkenin geçmişinden aldığı heyecanla cumhurun ittifakı, bir tarafta terör örgülerinden beslenen şer güçler. Zonguldak inanıyorum ki 31 Mart’ta çok iyi bir ders verecek. Bugün bu salonda bu heyecanı gördüm. Sizleri yürekten tebrik ediyorum.”

KANDEMİR: “AK PARTİ, BU BAYRAĞINI ZONGULDAK’TA DALGALANDIRSIN”

Kadın kollarına salonda seçim çalışmaları mesajı veren Kandemir, şunları söyledi; “Belediyecilik bizim işimiz, Tayyip Erdoğan belediyeciliği diye bir belediyecilik var. 1994’te suyun akmadığı çöplerin kalmadığı, hava kirliğinden nefes alamayan bir kent vardı. Sırtımızı sadece millete yaslandıysanız evvelallah hiçbir şey. İstanbul’da olduğu gibi bir çok yerde başarı kazanabiliriz. Belediyecilik bizim işimiz, milletimizin derdi varsa bizim derdimiz, sevincimiz varsa paylaşırız. Biz milletin partisiyiz. AK Parti bizim değil, teşkilatların değil milletin partisi. Milletin partisinin adayları az sonra huzurumuza çıkacak. Umudun hareketi AK Parti, bu bayrağını Zonguldak’ta dalgalandırsın. Zonguldak emeğin başkentiyle genciyle yaşlısıyla mücadele verecek. Sevgili kadın kollarımız gece gündüz kapı kapı girilmedik ev sıkılmadık el bırakmamaya hazır mısınız? Zonguldak bu işte. Bayrağı devredecek belediye başkanlarımıza şükrediyoruz. Kendileri AK Partinin nasıl belediyecilik yaptığını gösterdiler. 31 Mart’ta her beldede, her ilçede özellikle Zonguldak merkezde ak parti bayrağı dalgalanacak. Bu enerjiyi bu salonda gördüm. Tüm heyeti saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Zonguldak, Belde ve ilçelerin belediye başkan adayları tanıtıldı. Toplantı tanıtımın ardından sona erdi.

Yorum Ekle